De eerste dagen hebben we erop zitten na de eerste berichtgeving van afgelopen zondag en we willen allereerst alle ouders bedanken die massaal gehoor hebben gegeven aan de oproep van de overheid. Daarnaast is het ontzettend mooi om te zien in dit soort tijden wat voor een geweldig team wij om ons heen hebben. Bedankt!

Als gevolg van de overheidsmaatregelen willen we jullie informeren dat we vanaf as. maandag de vestigingen gaan samenvoegen. Dit is geen eenvoudige beslissing, maar de gezondheid van de kinderen en onze medewerkers heeft voor ons de allerhoogste prioriteit.

 

Het samenvoegen houdt in dat de kinderen worden opgevangen op een andere Topkids vestiging, waar de kinderen gebracht en opgehaald moeten worden. Ons beleid en openingstijden blijven hetzelfde. Voor aanvullende informatie over de verschillende vestigingen verwijzen wij jullie door naar onze website. Uiteraard zullen we er ons hard voor maken om zoveel mogelijk vaste gezichten op de groepen in te zetten en er zorg voor dragen dat de kinderen op de juiste vestiging wordt geplaatst in het ouderportaal.

 

Welke vestigingen gaan samenvoegen?

  • Vestigingen in Utrecht
  1.  Kinderdagverblijf Biltstraat wordt opgevangen op kinderdagverblijf Zuilen aan de Swammerdamstraat 12 in Utrecht
  2. Opvang voor de BSO Sport blijft op de huidige locatie
  • Vestigingen in Soest
  1. Het kinderdagverblijf en de BSO aan de Torenstraat worden opgevangen op de locatie aan de Laanstraat 84
  • Vestigingen Maartensdijk
  1.  De Peuterplus groep en de BSO worden opgevangen op kinderdagverblijf Maartensdijk aan de Prinses Marijkelaan 45
  2. Let op! Voor de VSO op de BSO gaat er niets veranderen, maar de kinderen worden na schooltijd wel opgevangen op      kinderdagverblijf Maartensdijk

 

We willen nogmaals benadrukken dat we alleen noodopvang bieden, waarbij we er vanuit gaan dat ouders dit aan ons hebben doorgegeven.

 

Als één van de ouder/verzorger geen cruciaal beroep heeft, gaan wij er vanuit dat de opvang zelf wordt geregeld. Mocht dit écht niet mogelijk zijn, dan bieden we alleen noodopvang indien de situatie urgent is. De opvang kan worden aangevraagd in het ouderportaal. Bij het aanvragen kunnen jullie de reden van noodopvang aangeven, zodat wij deze op urgentie kunnen beoordelen. Mochten jullie over de aanvraag twijfelen, bel ons dan gerust om te overleggen.

 

Deze maatregel blijft in ieder geval van kracht tot en met 6 april. We volgen de ontwikkelingen op de voet en houden jullie hiervan uiteraard op de hoogte!

Voor vragen kunnen jullie ons bereiken via [email protected] of 0346- 214323.

 

Alvast bedankt voor jullie begrip!