Direct inschrijven Rondleiding plannen Inschrijven Rondleiding

BSO Almere Campus Junior

Deze locatie heeft ook een kinderdagverblijf

Op de Topkids BSO Campus Junior in Almere Waterwijk is er geen tijd om je te vervelen. Bij deze ruim opgezette vestiging is een gezellige ruimte ingericht waar de kinderen met hun vriendjes en vriendinnetjes na schooltijd aan de slag kunnen met allerlei leuks! Met iedere maand een nieuw thema worden er ontelbaar veel verschillende creatieve, sportieve, uitdagende en interessante activiteiten en uitstapjes aangeboden. Tijdens vakanties werken we met speciale vakantieprogramma’s. Kinderen krijgen volop ruimte om van alles te kunnen ontdekken, passend bij hun leeftijd. Op de BSO is het elke dag een feestje!

 

group
Algemene informatie
Ophalen & tijden
Pakketten & prijzen
Rekentool
Pedagogisch beleid
GGD

Contact en adres

Baarsweg 1
1317 RZ Almere
036-5346435

info@topkids.nl
KvK nummer: 56871406
LRK nummer: 216703499

Groepen

De BSO groep Campus Junior van Topkids Almere Waterwijk is gevestigd in Almere Stad – Waterwijk. Kinderen in de leeftijd van 4 tot 6 jaar worden hier opgevangen na schooltijd én tijdens vakanties. Het is ook mogelijk om voorschoolse opvang af te nemen.

Deze groep is gevestigd in hetzelfde pand als het kinderdagverblijf. Hierdoor is de overgang van het kinderdagverblijf naar de grote school een iets minder grote stap en hebben de jongste schoolkinderen een eigen plek waar ze even tot rust kunnen komen en alle nieuwe indrukken kunnen verwerken in een huiselijke omgeving.

Op onze Topkids BSO Campus Junior in Almere Waterwijk hebben we plek voor 20 kinderen per dag.

Certificaat Klachtenvrij

De BSO groep Campus Junior van Topkids Almere Waterwijk is klachtenvrij in 2021! Topkids heeft voor deze opvang locatie een certificaat gekregen van de geschillencommissie Kinderopvang.

Onze missie

Ons doel is om kinderen te verzorgen, begeleiden en stimuleren in een omgeving waarin zij zich veilig en vertrouwd voelen. Hierbij kijken we zoveel mogelijk naar het kind als individu met zijn/haar eigen talenten. Klik hieronder voor meer informatie!

Over Topkids

Je bent nieuwsgierig hè ;-)

Wij snappen dat wel!

Wil je weten hoe gezellig onze BSO in het echt is? We zijn momenteel druk bezig om de vestiging te herinrichten, want alles krijgt een Topkids sausje én dat wordt me toch leuk! Op de foto’s zie je alvast hoe dat er ongeveer uit komt te zien. Mooi toch? Je bent natuurlijk alvast van harte welkom om een keer te komen kijken!

Direct inschrijven

Ons Topteam

Word jij onze nieuwe collega?Klik hier om te solliciteren
Wanneer voelde jij je weer kind?