Direct inschrijven Rondleiding plannen Inschrijven Rondleiding

BSO Almere Razeil

Deze locatie heeft ook een kinderdagverblijf

Op Topkids BSO Razeil in Almere Noorderplassen worden kinderen van 6 tot 8 jaar opgevangen na schooltijd én tijdens vakanties. Het is ook mogelijk om voorschoolse opvang af te nemen.

Hier is er geen tijd om je te vervelen. Met iedere zes weken een nieuw thema worden er ontelbaar veel verschillende creatieve, sportieve, uitdagende en interessante activiteiten en uitstapjes aangeboden. Tijdens vakanties werken we met speciale vakantieprogramma’s. Kinderen krijgen volop ruimte om van alles te kunnen ontdekken, passend bij hun leeftijd. Op de BSO is het elke dag een feestje!

Op deze locatie hebben we een atelier met klei, verf, bakken voor restmateriaal en ander leuk knutselmateriaal. Ook staan er een grote bank en een heerlijke schommelstoel waar je lekker kunt lezen, maar ook zijn er ontelbaar veel spelletjes te doen, staat er een tafeltennistafel en hebben we een ruim aanbod bouw- en constructiemateriaal. De BSO op locatie Razeil heeft zelfs een mooi kookcafé waar heerlijke gerechten gekookt worden. Ook is er voor de energieke kinderen genoeg ruimte om zich uit te leven aan de klimwand of een partijtje te boksen op de bokszakken.

Buiten spelen kan in de grote tuin. Soms zoeken we ook de grenzen buiten de BSO op en gaan dan naar het schoolplein of het bos, waar altijd genoeg leuks te doen is, zoals insecten zoeken of een hut maken. We hebben ook onze eigen moestuin, waar alle kinderen kunnen verbouwen en tegelijkertijd leren om ergens voor te zorgen. Naast de dagelijkse activiteiten bieden we ook yoga, kickboksen, theater en dans aan en is er altijd ruimte voor een spannend experiment dus kortom; genoeg te doen op deze BSO om je te vermaken!

Samenwerken vinden we heel erg belangrijk en daarom stimuleren we de kinderen om mee te denken over de gang van zaken op de BSO. Ook hechten we grote waarde aan de samenwerking met de scholen in de buurt (de Ontdekking en de Windwijzer) en hebben we natuurlijk korte lijntjes met onze peuterspeelzalen en het kinderdagverblijf in Almere Noorderplassen.

group
Algemene informatie
Ophalen & tijden
Pakketten & prijzen
Rekentool
Pedagogisch beleid
GGD

Contact en adres

Razeil 21A
1319 EA Almere
036-5240001 (voor contact met de groep van je kind)
0346-214323 (voor vragen over je nieuwe/bestaande contract of factuur)
[email protected]
KvK nummer: 000053500784
LRK nummer: 764684206

Groepen

Op de Topkids BSO vestigingen in Almere Noorderplassen worden kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar opgevangen na schooltijd én tijdens vakanties. Het is ook mogelijk om voorschoolse opvang af te nemen.

Onze Topkids BSO’s in Almere Noorderplassen zijn verdeeld over 3 locaties. Zo is er voor iedere leeftijdsgroep een eigen plek die helemaal naar de wensen van de kinderen is ingericht. Op Razeil 19 hebben we drie grote ruimtes voor de 4 tot 6-jarigen, dit is Topkids BSO Razeil Junior. Ga je in het pand ernaast, op Razeil 21, met de trap naar boven, dan kom je terecht bij de drie mooie grote en lichte ruimtes voor de 6 tot 8-jarigen, voor Topkids BSO Razeil. Op Kraaiennest 10 zitten de grootste kids, de 8+ groep in hun eigen (bijna-) tienerpaleisje. Dit is Topkids BSO Almere Noorderplassen.

Certificaat Klachtenvrij

De BSO van Topkids Almere Razeil is klachtenvrij in 2022! Topkids heeft voor deze opvang locatie een certificaat gekregen van de geschillencommissie Kinderopvang.

 

Beoordeling VerbeterMeter

Tevreden klanten staan gelijk aan een goede dienstverlening. Wij meten continu de tevredenheid van onze ouders en verzorgers en maken daarvoor gebruik van de VerbeterMeter.

Beoordelingen via VerbeterMeter

Onze missie

Ons doel is om kinderen te verzorgen, begeleiden en stimuleren in een omgeving waarin zij zich veilig en vertrouwd voelen. Hierbij kijken we zoveel mogelijk naar het kind als individu met zijn/haar eigen talenten. Klik hieronder voor meer informatie!

Over Topkids

Je bent nieuwsgierig hè ;-)

Wij snappen dat wel!

Wil je weten hoe gezellig onze BSO in het echt is? Kom dan bij ons binnen om de sfeer te proeven. Dan merk je dat het super gezellig is!

Direct inschrijven

Ons Topteam

Amanda

Eman

Simone

Wilma

Nikki

Deborah

Meewerkend Coördinator

Word jij onze nieuwe collega?Klik hier om te solliciteren
Wanneer voelde jij je weer kind?