Direct inschrijven Rondleiding plannen Inschrijven Rondleiding

BSO Almere Waterwijk

Deze locatie heeft ook een kinderdagverblijf

Op de Topkids BSO Campus in Almere Waterwijk is er geen tijd om je te vervelen. Bij deze ruim opgezette vestiging is een gezellige ruimte ingericht waar de kinderen met hun vriendjes en vriendinnetjes na schooltijd aan de slag kunnen met allerlei leuks! Met iedere maand een nieuw thema worden er ontelbaar veel verschillende creatieve, sportieve, uitdagende en interessante activiteiten en uitstapjes aangeboden. Tijdens vakanties werken we met speciale vakantieprogramma’s. Kinderen krijgen volop ruimte om van alles te kunnen ontdekken, passend bij hun leeftijd. Op de BSO is het elke dag een feestje!

Deze supergave en ruime locatie nodigt uit voor creativiteit en expressie. In de woonkamer kunnen de kinderen na school even bijkomen waarna ze in de verschillende ruimtes zelf kunnen kiezen wat ze willen doen. In de centrale hal is een atelier ingericht waar je je creativiteit kwijt kunt en op de knusse galerij kan je rustig boekjes lezen. Naast verschillende ruimtes die zijn ingericht zodat er voor ‘ieder wat wils’ is, is de allergrootste verrassing toch wel het échte compleet ingerichte theater waar de kinderen met elkaar kunnen werken aan een musical, een miniplaybackshow kunnen organiseren of dansjes kunnen instuderen.

 

group
Algemene informatie
Ophalen & tijden
Pakketten & prijzen
Rekentool
Pedagogisch beleid
GGD

Contact en adres

Karperweg 12
1317 SN Almere
036-5300651 (voor contact met de groep van je kind)
0346-214323 (voor vragen over je nieuwe/bestaande contract of factuur)
info@topkids.nl
KvK nummer: 56871406
LRK nummer: 147894542

Groepen

De BSO groep Campus van Topkids Almere Waterwijk is gevestigd in Almere Stad – Waterwijk. Kinderen in de leeftijd van 4 tot 13 jaar worden hier opgevangen na schooltijd én tijdens vakanties. Het is ook mogelijk om voorschoolse opvang af te nemen.

Op onze Topkids BSO Campus in Almere Waterwijk hebben we drie verschillende groepen, waar we bij elke groep 30 kinderen per dag kunnen opvangen.

Certificaat Klachtenvrij

De BSO groep Campus van Topkids Almere Waterwijk is klachtenvrij in 2022! Topkids heeft voor deze opvang locatie een certificaat gekregen van de geschillencommissie Kinderopvang.

Beoordeling VerbeterMeter

Tevreden klanten staan gelijk aan een goede dienstverlening. Wij meten continu de tevredenheid van onze ouders en verzorgers en maken daarvoor gebruik van de VerbeterMeter.

Beoordelingen via VerbeterMeter

Onze missie

Ons doel is om kinderen te verzorgen, begeleiden en stimuleren in een omgeving waarin zij zich veilig en vertrouwd voelen. Hierbij kijken we zoveel mogelijk naar het kind als individu met zijn/haar eigen talenten. Klik hieronder voor meer informatie!

Over Topkids

Je bent nieuwsgierig hé ;-)

Wij snappen dat wel!

Wil je weten hoe gezellig onze BSO in het echt is? We zijn momenteel druk bezig om de vestiging te herinrichten, want alles krijgt een Topkids sausje én dat wordt me toch leuk! Op de foto’s zie je alvast hoe dat er ongeveer uit komt te zien. Mooi toch? Je bent natuurlijk alvast van harte welkom om een keer te komen kijken!

Direct inschrijven

Ons Topteam

Amanda

Eman

Simone

Wilma

Nikki

Deborah

Meewerkend Coördinator

Word jij onze nieuwe collega?Klik hier om te solliciteren
Wanneer voelde jij je weer kind?