Direct inschrijven Rondleiding plannen Inschrijven Rondleiding

BSO de Bilt

Deze locatie heeft ook een kinderdagverblijf

Je vindt onze BSO in de Groen van Prinstererschool. Hier hebben we drie ruimtes waar kinderen worden opgevangen in drie verschillende leeftijdsgroepen. In de twee ruimtes op de begane grond spelen de kinderen van de jong- en middengroep. De oudere kinderen hebben een gezellige plek op de eerste verdieping in de school.

Tijdens het tafelmoment is er tijd om te kletsen na schooltijd. Daarna kunnen de kinderen kiezen uit een van de leuke activiteiten die op de planning staan zoals: koken, spelletjes doen of creatieve activiteiten. Uiteraard is er ook de keuze om te ravotten op het enorme schoolplein. Hier vind je een waterspeelplaats, zandbak en natuurlijke speelelementen. Er is genoeg gelegenheid om te kunnen ravotten, rennen en voetballen.

In de vakantieperiodes krijgen kinderen regelmatig een workshop of ze maken een uitstapje, bijvoorbeeld naar het park in de buurt voor een gezamenlijke picknick en activiteiten. Of een speeltuin in de omgeving.

group
Algemene informatie
Ophalen & tijden
Pakketten & prijzen
Rekentool
Pedagogisch beleid
GGD

Contact en adres

Groen van Prinstererweg 2
3731 HB de Bilt
06-23627453 (voor contact met de groep van je kind)
0346-214323 (voor vragen over je nieuwe/bestaande contract of factuur)
info@topkids.nl
KvK nummer: 82552851
LRK nummer: 272228291

De ingang van de BSO zit aan de Burgemeester van Heemstrakwartier 75, 3731 TB De Bilt. Daar kun je aanbellen voor de BSO.

Groepen

Op onze Topkids Ontdekking BSO zijn 3 basisgroepen die op basis van leeftijd worden ingedeeld. Bij de jongste basisgroep van 4 tot 5 jaar, de middelste groep van 5 tot 7 jaar  en bij de oudste basisgroep voor kinderen van 7 jaar en ouder worden ze op verschillende gebieden uitgedaagd zich breed te ontwikkelen.

Scholen:

Wij vangen uitsluitend kinderen op van de Groen van Prinstererschool.

Certificaat Klachtenvrij

De BSO groep van Topkids De Bilt is klachtenvrij in 2022! Topkids heeft voor deze opvang locatie een certificaat gekregen van de geschillencommissie Kinderopvang.

Beoordeling VerbeterMeter

Tevreden klanten staan gelijk aan een goede dienstverlening. Wij meten continu de tevredenheid van onze ouders en verzorgers en maken daarvoor gebruik van de VerbeterMeter.

Beoordelingen via VerbeterMeter

Onze missie

Ons doel is om kinderen te verzorgen, begeleiden en stimuleren in een omgeving waarin zij zich veilig en vertrouwd voelen. Hierbij kijken we zoveel mogelijk naar het kind als individu met zijn/haar eigen talenten. Klik hieronder voor meer informatie!

Over Topkids

Je bent nieuwsgierig hè ;-)

Wij snappen dat wel!

Wil je weten hoe gezellig onze BSO in het echt is? Je bent van harte welkom om een keer te komen kijken! Geen opvang nodig en tóch nieuwsgierig loop dat alvast hiernaast rond door onze groepsruimte van BSO Maartensdijk.

Direct inschrijven

Ons Topteam

Dennis

Chama

Marilys

Clustermanager Utrecht/de Bilt marilys@topkids.nl

Ingrid

Meewerkend Coördinator PP de Bilt

Roosmarije

Luka

Word jij onze nieuwe collega?Klik hier om te solliciteren
Wanneer voelde jij je weer kind?