BSO Soest

Deze locatie heeft ook een kinderdagverblijf

Op onze veelzijdige BSO Soest, gevestigd aan de Laanstraat 84, kunnen de kinderen zich na een schooldag heerlijk uitleven of juist lekker kunnen chillen.

Het activiteitenaanbod op de BSO is zeer divers en volledig afgestemd op de wensen van de kinderen. In onze grote keuken kunnen bijvoorbeeld de leukste kookworkshops worden georganiseerd, ons atelier biedt ruimte voor creatieve uitspattingen en in het vrije expressielokaal kunnen kinderen aan de slag met muziek, dans of theater.

Naast de uitdagende binnenruimte beschikken we ook over een grote en gave natuur-, en ontdektuin waar iedereen zich naar hartenlust kan uitleven. Mochten de kinderen daarnaast behoefte hebben aan avonturentochten in de nabije omgeving van de vestiging? Dan nemen we de kinderen onder begeleiding ook mee op pad buiten de grenzen van de BSO!

En wat deze BSO helemaal uniek maakt? Onze gratis thuisbrengservice aan het einde van de dag!

group
Algemene informatie
Ophalen & tijden
Pakketten & prijzen
Rekentool
Pedagogisch beleid
GGD

Contact en adres

Laanstraat 84
3762 KE Soest
035-3039430
0611410821
info@topkids.nl
KvK nummer: 50634089
LRK nummer: 176555973

Groepen

De 4 BSO ruimtes van BSO Soest bieden eindeloze mogelijkheden voor ons activiteitenaanbod. Voor kookworkshops kan je in onze gezellig woonkeuken terecht, in het atelier kan je je creativiteit kwijt en in het vrije expressielokaal is er ruimte voor muziek, dans, yoga of theater. En als je even vrij wilt spelen? Dan hebben we een fantastische ‘binnentuin’ waar je naar hartenlust kunt spelen of chillen.

Scholen

 1. De Achtbaan
 2. De Driesprong
 3. PWA Soest
 4. 1e van de Hucht
 5. 2e van de Hucht
 6. 3e van de Hucht
 7. De Buut
 8. De Bron
 9. Da Costa school
 10. De Werveling
 11. Ludgerus
 12. Montesorri

 

Onze missie

Ons doel is om kinderen te verzorgen, begeleiden en stimuleren in een omgeving waarin zij zich veilig en vertrouwd voelen. Hierbij kijken we zoveel mogelijk naar het kind als individu met zijn/haar eigen talenten. Toch vragen?

Over Topkids

Je bent nieuwsgierig hè ;-)

Wij snappen dat wel!
Op dit moment zijn wij drukdoende om de locatie zo mooi en uitdagend mogelijk te maken. Hiernaast heb je een idee hoe een andere locatie van ons er uit ziet. Uiteraard houden we jullie op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen.

Direct inschrijven

Ons Topteam

Elif

Sibel

Esra

Word jij onze nieuwe collega?Klik hier om te solliciteren
Wanneer voelde jij je weer kind?