Direct inschrijven Rondleiding plannen Inschrijven Rondleiding

BSO Laanstraat Soest

Deze locatie heeft ook een kinderdagverblijf

Welkom op de BSO aan de Laanstraat Soest! Dé plek waar ieder kind zich optimaal vermaakt na schooltijd. Je kunt je hier heerlijk uitleven! We doen elke dag wat anders. Jij mag natuurlijk helpen bedenken wat we gaan doen, maar wij zijn ook heel goed in het verzinnen van ideeën. 

Heb je zin om te koken, te dansen of lekker creatief bezig te zijn? Dan kan. Samen kijken we naar wat jij leuk vindt om te doen. De ruime lokalen op de BSO aan de Laanstraat Soest zijn er helemaal op ingericht. We hebben bijvoorbeeld een keuken waar we wat lekkers kunnen maken. In onze creatieve ruimte staat een werkbank. Hier maken we de mooiste dingen. Wil je lekker spelen of uitrusten? Dan kan dat natuurlijk ook.

Naast de uitdagende binnenruimte, kan je ook lekker naar buiten om een frisse neus te halen. In de grote en gave natuur- en ontdektuin kan iedereen zich naar hartelust uitleven. Zin in een avonturentocht in de nabije omgeving?  Dan gaan we samen op pad buiten de grenzen van de BSO. 

Helemaal uniek aan Topkids Laanstraat Soest: de mogelijkheid gebruik te maken van onze gratis thuisbrengservice aan het einde van de dag! Stap maar in de Stint en we zoeven je naar huis!

group
Algemene informatie
Ophalen & tijden
Pakketten & prijzen
Rekentool
Pedagogisch beleid
GGD

Contact en adres

Laanstraat 84
3762 KE Soest
035-3039430 (voor contact met de groep van je kind)
0346-214323 (voor vragen over je nieuwe/bestaande contract of factuur)
info@topkids.nl
KvK nummer: 50634089
LRK nummer: 176555973

Groepen

De vier BSO ruimtes van buitenschoolse opvang aan de Laanstraat Soest bieden eindeloze mogelijkheden voor ons activiteitenaanbod. Zo hebben we een:

  • gezellige woonkeuken 
  • het atelier
  • het vrije expressielokaal 
  • een fantastische ‘binnentuin’ en buitentuin waar je naar hartenlust kunt spelen of chillen.

Scholen

  1. De Achtbaan
  2. De Driesprong
  3. 1e van der Huchtschool
  4. De Bron
  5. Da Costa school
  6. Montessorischool

Certificaat Klachtenvrij

De BSO groep van Topkids Soest is klachtenvrij in 2022! Topkids heeft voor deze opvang locatie een certificaat gekregen van de geschillencommissie Kinderopvang.

Beoordeling VerbeterMeter

Tevreden klanten staan gelijk aan een goede dienstverlening. Wij meten continu de tevredenheid van onze ouders en verzorgers en maken daarvoor gebruik van de VerbeterMeter.

Beoordelingen via VerbeterMeter

Onze missie

Bij Topkids BSO Soest vind je een veilige en vertrouwde omgeving. Hier krijgt jouw kind de ruimte om zijn/haar eigen talenten te ontdekken. We kijken naar het kind als uniek persoon en begeleiden en helpen bij de eigen ontwikkeling.

Over Topkids

Je bent nieuwsgierig hè ;-)

Wij snappen dat wel!
Hiernaast kan je alvast een indruk krijgen van de buitenschoolse opvang aan de Laanstraat Soest. Natuurlijk wil je meer zien. Kom snel bij ons langs om even rond te kijken.

Direct inschrijven

Ons Topteam

Naomi

André

Elise

Matthijs

Meewerkend Coördinator

Elif

Bob

Meewerkend Coördinator Sport BSO

Dyonne

Clustermanager dyonne@topkids.nl

Word jij onze nieuwe collega?Klik hier om te solliciteren
Wanneer voelde jij je weer kind?