Direct inschrijven Rondleiding plannen Inschrijven Rondleiding

BSO Maartensdijk

Deze locatie heeft ook een kinderdagverblijf

Op deze Ontdekkings BSO had je wel willen zitten toen je zelf nog naar school ging! In de Martin Luther Kingschool is een groot, gezellig honk ingericht waar de kinderen met hun vriendjes na schooltijd verschillende workshops kunnen volgen. Met iedere maand een nieuw thema worden er ontelbaar veel verschillende creatieve, sportieve, uitdagende en interessante activiteiten en uitstapjes aangeboden.

group
Algemene informatie
Ophalen & tijden
Pakketten & prijzen
Rekentool
Pedagogisch beleid
GGD

Contact en adres

Nachtegaallaan 38
3738 EB Maartensdijk
0346-243564 (voor contact met de groep van je kind)
0346-214323 (voor vragen over je nieuwe/bestaande contract of factuur)
info@topkids.nl
KvK nummer: 63293684
LRK nummer: 201692193

Groepen

Op onze Topkids Ontdekking BSO hebben we plek voor 59 kinderen. In totaal beschikken we over 3 basisgroepen en hebben de kinderen volop de ruimte om van alles te kunnen ontdekken, passend bij de leeftijd. In de basisgroep Jong worden onze jongste schoolgaande kinderen in de leeftijd van 4 jaar opgevangen en maken ze voor het eerst kennis met alle leuke, gevarieerde en uitdagende activiteiten die onze BSO te bieden heeft. Daarna gaan ze naar groep Midden voor kinderen van 5 t/m 7 jaar, en dan naar groep Oud voor kinderen van 7 t/m 12 jaar.

Telefoon:

Vast:      0346-243564
Mobiel: 06-50562318

Scholen:

  1. Martin Luther Kingschool
  2. De Kievitschool

Certificaat Klachtenvrij

De BSO groep van Topkids Maartensdijk is klachtenvrij in 2022! Topkids heeft voor deze opvang locatie een certificaat gekregen van de geschillencommissie Kinderopvang.

Beoordeling VerbeterMeter

Tevreden klanten staan gelijk aan een goede dienstverlening. Wij meten continu de tevredenheid van onze ouders en verzorgers en maken daarvoor gebruik van de VerbeterMeter.

Beoordelingen via VerbeterMeter

Onze missie

Ons doel is om kinderen te verzorgen, begeleiden en stimuleren in een omgeving waarin zij zich veilig en vertrouwd voelen. Hierbij kijken we zoveel mogelijk naar het kind als individu met zijn/haar eigen talenten. Toch vragen?

Over Topkids

Je bent nieuwsgierig hè ;-)

Wij snappen dat wel!

Wil je weten hoe gezellig onze BSO in het echt is? Je bent van harte welkom om een keer te komen kijken! Geen opvang nodig en tóch nieuwsgierig loop dat alvast hiernaast rond door onze groepsruimte.

Direct inschrijven

Ons Topteam Maartensdijk

Chantal

Stephan

Joella

Suzanne

Naomi

Meewerkend Coördinator

Rianne

Clustermanager rianne@topkids.nl

Word jij onze nieuwe collega?Klik hier om te solliciteren
Wanneer voelde jij je weer kind?