Direct inschrijven Rondleiding plannen Inschrijven Rondleiding

BSO Soesterberg

Deze locatie heeft ook een kinderdagverblijf

Op deze Ontdekkings BSO in Soesterberg had je wel willen zitten toen je zelf nog naar school ging! In de St Carolusschool is een groot, gezellig honk ingericht waar de kinderen met hun vriendjes na schooltijd verschillende workshops kunnen volgen. Met iedere maand een nieuw thema worden er ontelbaar veel verschillende creatieve, sportieve, uitdagende en interessante activiteiten en uitstapjes aangeboden.

group
Algemene informatie
Ophalen & tijden
Pakketten & prijzen
Rekentool
Pedagogisch beleid
GGD

Contact en adres

Christiaan Huygenslaan 4-6
3769 XW Soesterberg
06-82069833

info@topkids.nl
KvK nummer: 63293684
LRK nummer: 206382984

Groepen

Op onze Topkids Ontdekking BSO in Soesterberg zijn 2 basisgroepen die op basis van leeftijd worden ingedeeld. Bij de jongste basisgroep van 4 tot 7 jaar en bij de oudste basisgroep voor kinderen van 7 jaar en ouder worden ze op verschillende gebieden uitgedaagd zich breed te ontwikkelen.

Scholen:

  • St. Carolusschool
  • Startbaan
  • Postiljon

Certificaat Klachtenvrij

De BSO groep Campus van Topkids Almere Waterwijk is klachtenvrij in 2021! Topkids heeft voor deze opvang locatie een certificaat gekregen van de geschillencommissie Kinderopvang.

Onze missie

Ons doel is om kinderen te verzorgen, begeleiden en stimuleren in een omgeving waarin zij zich veilig en vertrouwd voelen. Hierbij kijken we zoveel mogelijk naar het kind als individu met zijn/haar eigen talenten. Toch vragen?

Over Topkids

Je bent nieuwsgierig hè ;-)

Wij snappen dat wel!

Wil je weten hoe gezellig onze BSO in Soesterberg in het echt is? Je bent van harte welkom om een keer te komen kijken! Geen opvang nodig en tóch nieuwsgierig loop dat alvast hiernaast rond door onze groepsruimte.

Direct inschrijven

Ons Topteam

Margo

Linda

Tamara

Word jij onze nieuwe collega?Klik hier om te solliciteren
Wanneer voelde jij je weer kind?