Direct inschrijven Rondleiding plannen Inschrijven Rondleiding

BSO Soesterberg

Deze locatie heeft ook een kinderdagverblijf

Op deze buitenschoolse opvang had je vroeger zelf ook wel willen zitten! De Ontdekkings BSO is dé buitenschoolse opvang in Soesterberg waar jouw kind zich opperbest vermaakt. Na schooltijd kun je hier gave workshops volgen. Elke maand is er een nieuw thema met veel verschillende activiteiten en uitstapjes… 

Ben je sportief, creatief of houd je van onderzoeken? In de St. Carolusschool is een groot, gezellig honk ingericht waar je jezelf helemaal kunt uitleven. Hier kunnen kinderen met hun vriendjes en vriendinnetjes spelen. De verschillende speelhoeken nodigen uit tot ontdekken. Wil je na schooltijd erop uit? De pedagogisch medewerkers maken regelmatig uitstapjes in de omgeving.

Naast de activiteiten en excursies is er ook gewoon tijd om te chillen of lekker een boekje te lezen. De liefde en aandacht die ieder kind hier krijgt, maakt dat ze zich snel vertrouwd voelen.

group
Algemene informatie
Ophalen & tijden
Pakketten & prijzen
Rekentool
Pedagogisch beleid
GGD

Contact en adres

Christiaan Huygenslaan 4-6
3769 XW Soesterberg
06-82069833 (voor contact met de groep van je kind)
0346-214323 (voor vragen over je nieuwe/bestaande contract of factuur)
info@topkids.nl
KvK nummer: 63293684
LRK nummer: 206382984

Groepen

Op onze Topkids Ontdekking BSO in Soesterberg zijn twee leeftijdsgroepen. De jongste basisgroep is er voor kinderen van 4 tot 7 jaar. De oudste basisgroep is er voor kinderen van 7 jaar en ouder. Zo worden kinderen op verschillende gebieden uitgedaagd zich breed te ontwikkelen. Kortom, dé buitenschoolse opvang voor Soesterberg, Huis ter Heide en omgeving.

Scholen:

  • St. Carolusschool
  • Startbaan
  • Postiljon

Certificaat Klachtenvrij

De BSO groep Topkids Soesterberg is klachtenvrij in 2022! Topkids heeft voor deze opvang locatie een certificaat gekregen van de geschillencommissie Kinderopvang.

Beoordeling VerbeterMeter

Tevreden klanten staan gelijk aan een goede dienstverlening. Wij meten continu de tevredenheid van onze ouders en verzorgers en maken daarvoor gebruik van de VerbeterMeter.

Beoordelingen via VerbeterMeter

Onze missie

Bij Topkids Buitenschoolse opvang Soesterberg vind je een veilige en vertrouwde omgeving waar jouw kind de ruimte krijgt om zijn/haar eigen talenten te ontdekken. Hierbij kijken we naar het kind als individu en begeleiden en stimuleren we de eigen ontwikkeling.

Over Topkids

Je bent nieuwsgierig hè ;-)

Wij snappen dat wel!

Wil je weten hoe gezellig onze buitenschoolse opvang Soesterberg in het echt is? Kom gerust een keertje kijken! Geen opvang nodig en tóch nieuwsgierig? Loop dan alvast hiernaast rond door onze groepsruimte.

Direct inschrijven

Ons Topteam

Beau

Marian

Linda

Meewerkend Coördinator

Tamara

Rianne

Clustermanager rianne@topkids.nl

Word jij onze nieuwe collega?Klik hier om te solliciteren
Wanneer voelde jij je weer kind?