Direct inschrijven Rondleiding plannen Inschrijven Rondleiding

Sport BSO Soest

Deze locatie heeft ook een kinderdagverblijf

In Soest, bij de sportvelden van sportorganisatie en voetbalvereniging Soest is een Topkids Sport BSO gevestigd. In het clubhuis van S.O. Soest mogen wij een kamer en een gedeelte van de kantine gebruiken. Op deze plek kunnen wij gezellig met elkaar wat eten en drinken en kunnen wij bij slecht weer gezellig spelletjes doen, knutselen, tafelvoetballen of kokerellen in de keuken. Maar het liefst gaan we natuurlijk naar buiten. Want tussen de bossen liggen hier prachtige voetbalvelden waar we naar hartenlust kunnen sporten.

En dat doen wij dan ook! Ons team van pedagogische en sportieve medewerkers biedt een uitdagende sportprogramma aan met wisselende thema’s. Zo maken kinderen kennis met verschillende sporten en zijn ze ook nog eens lekker in beweging. We maken gebruik van verschillende velden maar er is ook een speeltuintje tot onze beschikking om te klimmen en klauteren. Daarnaast is er ook alle ruimte voor vrij spel.

Gezien de prachtige ligging aan de Soesterduinen zullen we niet alleen op het terrein te vinden zijn maar biedt de omgeving ook talloze mogelijkheden voor leuke en avontuurlijke uitstapjes.

group
Algemene informatie
Ophalen & tijden
Pakketten & prijzen
Rekentool
Pedagogisch beleid
GGD

Contact en adres

Bosstraat 137
3766 AE Soest
06-57527787 (voor contact met de groep van je kind)
0346-214323 (voor vragen over je nieuwe/bestaande contract of factuur)
[email protected]
KvK nummer:
LRK nummer: 181923154

Groepen

Bij Topkids Sport BSO Soest is er ruimte voor 33 kinderen van 4 t/m 12 jaar.

Telefoon:

Mobiel:  06-57527787
Vast: 0346-728040

Scholen:

  1. 2e van der Hucht school (Libel)
  2. Ludgerusschool
  3. De Werveling

Certificaat Klachtenvrij

De Sport BSO van Topkids Soest is klachtenvrij in 2022! Topkids heeft voor deze opvang locatie een certificaat gekregen van de geschillencommissie Kinderopvang.

Beoordeling VerbeterMeter

Tevreden klanten staan gelijk aan een goede dienstverlening. Wij meten continu de tevredenheid van onze ouders en verzorgers en maken daarvoor gebruik van de VerbeterMeter.

Beoordelingen via VerbeterMeter

Onze missie

Ons doel is om kinderen te verzorgen, begeleiden en stimuleren in een omgeving waarin zij zich veilig en vertrouwd voelen. Hierbij kijken we zoveel mogelijk naar het kind als individu met zijn/haar eigen talenten. Toch vragen?

Over Topkids

Je bent nieuwsgierig hè ;-)

Wij snappen dat wel!

De foto’s volgen binnenkort!

Direct inschrijven

Ons Topteam

Bob

Meewerkend Coördinator Sport BSO

Jade

Dyonne

Clustermanager [email protected]

Word jij onze nieuwe collega?Klik hier om te solliciteren
Wanneer voelde jij je weer kind?