BSO Westbroek

Deze locatie heeft ook een kinderdagverblijf

Welkom op de Topkids BSO in Westbroek! Dé plek waar ieder kind zich optimaal vermaakt na schooltijd. In basisschool ’t Kompas is een gezellige ruimte ingericht waar de kinderen met hun vriendjes na schooltijd verschillende workshops kunnen volgen. Met iedere maand een nieuw thema worden er ontelbaar veel verschillende creatieve, sportieve, uitdagende en interessante activiteiten en uitstapjes aangeboden.

Je kunt je hier heerlijk uitleven! We doen elke dag wat anders. Jij mag natuurlijk helpen bedenken wat we gaan doen, maar wij zijn ook heel goed in het verzinnen van ideeën. Heb je zin om te koken, te dansen of lekker creatief bezig te zijn? Dan kan. Samen kijken we naar wat jij leuk vindt om te doen. Wil je lekker spelen of uitrusten? Dan kan dat natuurlijk ook.

Naast de uitdagende binnenruimte, kan je ook lekker naar buiten om een frisse neus te halen. In de ruime tuin kan iedereen zich naar hartenlust uitleven. Zin in een avonturentocht in de nabije omgeving?  Dan gaan we samen op pad buiten de grenzen van de BSO.

group
Algemene informatie
Ophalen & tijden
Pakketten & prijzen
Rekentool
Pedagogisch beleid
GGD

Contact en adres

Nachtegaallaan 38
3738 EB Maartensdijk
het telefoonnummer van de vestiging is nog niet bekend
0346-214323 (voor vragen over je nieuwe/bestaande contract of factuur)
info@topkids.nl
KvK nummer: 63293684
LRK nummer: nog niet bekend

Groepen

De BSO van Topkids in Westbroek is gevestigd in het schoolgebouw van basisschool ’t Kompas. Op de BSO in Westbroek worden kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar opgevangen na schooltijd én tijdens vakanties. Het is ook mogelijk om voorschoolse opvang af te nemen.

Telefoon:

Vast:      nog niet bekend

Scholen:

  1. ’t Kompas Westbroek

Beoordeling VerbeterMeter

Tevreden klanten staan gelijk aan een goede dienstverlening. Wij meten continu de tevredenheid van onze ouders en verzorgers en maken daarvoor gebruik van de VerbeterMeter.

Beoordelingen via VerbeterMeter

Onze missie

Ons doel is om kinderen te verzorgen, begeleiden en stimuleren in een omgeving waarin zij zich veilig en vertrouwd voelen. Hierbij kijken we zoveel mogelijk naar het kind als individu met zijn/haar eigen talenten. Toch vragen?

Over Topkids

Je bent nieuwsgierig hè ;-)

Wij snappen dat wel! Komend schooljaar gaan we aan de slag om het lokaal waar Topkids Westbroek is gevestigd zo mooi en uitdagend mogelijk te maken. Uiteraard houden we jullie op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen van onze kinderopvang in Westbroek. Kom je langs voor een rondleiding?

Direct inschrijven

Ons Topteam in Westbroek

Word jij onze nieuwe collega?Klik hier om te solliciteren
Wanneer voelde jij je weer kind?