BSO Zeist Patijnpark

Deze locatie heeft ook een kinderdagverblijf

Welkom op de Topkids BSO in Zeist Patijnpark! Dé plek waar ieder kind zich optimaal vermaakt na schooltijd. In een volledig duurzaam verbouwde locatie aan de rand van het centrum van Zeist zijn gezellige ruimtes ingericht waar de kinderen met hun vriendjes na schooltijd verschillende workshops kunnen volgen. Met iedere maand een nieuw thema worden er ontelbaar veel verschillende creatieve, sportieve, uitdagende en interessante activiteiten en uitstapjes aangeboden.

Je kunt je hier heerlijk uitleven! We doen elke dag wat anders. Jij mag natuurlijk helpen bedenken wat we gaan doen, maar wij zijn ook heel goed in het verzinnen van ideeën. Heb je zin om te koken, te dansen of lekker creatief bezig te zijn? Dan kan. Samen kijken we naar wat jij leuk vindt om te doen. Wil je lekker spelen of uitrusten? Dan kan dat natuurlijk ook.

Naast de uitdagende binnenruimte, kan je ook lekker naar buiten om een frisse neus te halen. In de ruime natuurlijke tuin kan iedereen zich naar hartenlust uitleven. Zin in een avonturentocht in de nabije omgeving?  Dan gaan we samen op pad buiten de grenzen van de BSO.

group
Algemene informatie
Ophalen & tijden
Pakketten & prijzen
Rekentool
Pedagogisch beleid
GGD

Contact en adres

Van der Heijdenlaan 1B
3705 EC Zeist
het telefoonnummer van de vestiging is nog niet bekend
0346-214323 (voor vragen over je nieuwe/bestaande contract of factuur)
info@topkids.nl
KvK nummer: 75408864
LRK nummer: nog niet bekend

Groepen

De BSO van Topkids in Zeist is gevestigd in de wijk Patijnpark, aan de rand van het centrum van Zeist. Op de BSO in Zeist Patijnpark worden kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar opgevangen na schooltijd én tijdens vakanties.

Telefoon:

Vast:      nog niet bekend

Scholen:

  1. Wereldkidz Montessori Sumatralaan
  2. Zeister Vrije School Burg. v. Tuylllaan
  3. CBS Ichthus
  4. Wereldkidz Het Spoor

Beoordeling VerbeterMeter

Tevreden klanten staan gelijk aan een goede dienstverlening. Wij meten continu de tevredenheid van onze ouders en verzorgers en maken daarvoor gebruik van de VerbeterMeter.

Beoordelingen via VerbeterMeter

Onze missie

Ons doel is om kinderen te verzorgen, begeleiden en stimuleren in een omgeving waarin zij zich veilig en vertrouwd voelen. Hierbij kijken we zoveel mogelijk naar het kind als individu met zijn/haar eigen talenten. Toch vragen?

Over Topkids

Je bent nieuwsgierig hè ;-)

Wij snappen dat wel! We zijn momenteel hard aan de slag om deze locatie aan het verbouwen om er een mooie duurzame locatie van te maken, geheel in een Topkids jasje. Uiteraard houden we jullie op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen van onze kinderopvang in Westbroek. Kom je binnenkort langs voor een rondleiding?

Direct inschrijven

Ons Topteam in Zeist Patijnpark

Word jij onze nieuwe collega?Klik hier om te solliciteren
Wanneer voelde jij je weer kind?