Direct inschrijven Rondleiding plannen Inschrijven Rondleiding

BSO Zeist

Deze locatie heeft ook een kinderdagverblijf

Hoi Zeist, sinds 1 september 2020 kunnen de schoolgaande kinderen van Zeist meegenieten van alles wat Topkids te bieden heeft!
Op onze veelzijdige BSO, gevestigd in de rustige en groene wijk Valckenbosch, staat een karakteristiek pand dat ooit dienst deed als kleuterschool. Het pand is ruim maar ademt sfeer en voelt bijna aan als een knusse blokhut waar de kinderen zich na een schooldag heerlijk kunnen uitleven of juist lekker kunnen chillen.

Het activiteitenaanbod op de BSO is zeer divers en volledig afgestemd op de wensen van de kinderen. In onze grote keuken kunnen bijvoorbeeld de leukste kookworkshops worden georganiseerd, ons atelier biedt ruimte voor creatieve uitspattingen en in het vrije expressielokaal kunnen kinderen aan de slag met muziek, dans of theater.

Naast de uitdagende binnenruimte beschikken we ook over een grote en gave natuur-, en ontdektuin waar iedereen zich naar hartenlust kan uitleven. Mochten de kinderen daarnaast behoefte hebben aan avonturentochten in de nabije omgeving van de vestiging? Dan nemen we de kinderen onder begeleiding ook mee op pad buiten de grenzen van de BSO!

En wat deze BSO helemaal uniek maakt? Onze gratis thuisbrengservice aan het einde van de dag!

group
Algemene informatie
Ophalen & tijden
Pakketten & prijzen
Rekentool
Pedagogisch beleid
GGD

Contact en adres

Dr. s'Jacoblaan 26
3707 VK Zeist
030-2027025

info@topkids.nl
KvK nummer: 75408864
LRK nummer: 105046759

Groepen

De 4 BSO ruimtes bieden eindeloze mogelijkheden voor ons activiteitenaanbod. Voor kookworkshops kan je in onze gezellig woonkeuken terecht, in het atelier kan je je creativiteit kwijt en in het vrije expressielokaal is er ruimte voor muziek, dans, yoga of theater. En als je even vrij wilt spelen? Dan hebben we een fantastische ‘binnentuin’ waar je naar hartenlust kunt spelen of chillen.

Scholen:

  1. Wereldkidz Montessori Sumatralaan
  2. Zeister Vrije School Burg. v. Tuylllaan
  3. Zeister Vrije School Socrateslaan
  4. Zeister Vrije School Bergweg
  5. CBS Ichthus
  6. Wereldkids Het Spoor
Rondleiding plannen

Onze missie

Ons doel is om kinderen te verzorgen, begeleiden en stimuleren in een omgeving waarin zij zich veilig en vertrouwd voelen. Hierbij kijken we zoveel mogelijk naar het kind als individu met zijn/haar eigen talenten. Toch vragen?

Over Topkids

Je bent nieuwsgierig hè ;-)

Wij snappen dat wel!
Op dit moment zijn wij drukdoende om de locatie zo mooi en uitdagend mogelijk te maken. Hiernaast heb je een idee hoe een andere locatie van ons er uit ziet. Uiteraard houden we jullie op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen.

Direct inschrijven Rondleiding plannen

Ons Topteam

Teri

Susanna

Steven

Word jij onze nieuwe collega?Klik hier om te solliciteren
Wanneer voelde jij je weer kind?