Direct inschrijven Rondleiding plannen Inschrijven Rondleiding

Kinderdagverblijf Utrecht Biltstraat

Je vindt onze opvang in een karakteristiek pand aan de Biltstraat in Wittevrouwen. Zodra je de deur binnenstapt laat je de drukte van de stad achter. Door de hoge plafonds, een gezellige open keuken en rustig kleurgebruik ervaar je hier een huiselijke sfeer; één van de kernwaarden van Topkids.

Aan de achterkant van ons pand vind je openslaande deuren die leiden naar ons verborgen pareltje: de grote tuin met speeltoestel, zandbak en genoeg speelruimte. Tussen de middag eten we gezellig aan tafel. De kinderen eten hier gezonde warme biologische maaltijden die gemaakt zijn met seizoensproducten.

Onze kleinschalige locatie biedt ruimte voor één verticale groep met maximaal 16 kinderen.

Het kinderdagverblijf aan de Biltstraat in Utrecht is zeer centraal gelegen in de binnenstad en is per fiets en OV goed bereikbaar.

To view this page in English, click here

group
Algemene informatie
Ophalen & tijden
Pakketten & prijzen
Rekentool
Pedagogisch beleid
GGD

Contact en adres

Biltstraat 101B
3572 AL Utrecht
030-2310000 (voor contact met de groep van je kind)
0346-214323 (voor vragen over je nieuwe/bestaande contract of factuur)
[email protected]
KvK nummer: 56444729
LRK nummer: 179951932

Groepen

Bij Kinderdagverblijf Topkids Bilstraat is één verticale groep voor 16 kinderen van 0-4 jaar.

Certificaat Klachtenvrij

Het kinderdagverblijf van Topkids Biltstraat is klachtenvrij in 2022! Topkids heeft voor deze opvang locatie een certificaat gekregen van de geschillencommissie Kinderopvang.

Beoordeling VerbeterMeter

Tevreden klanten staan gelijk aan een goede dienstverlening. Wij meten continu de tevredenheid van onze ouders en verzorgers en maken daarvoor gebruik van de VerbeterMeter.

Beoordelingen via VerbeterMeter

Onze missie

Ons doel is om kinderen te verzorgen, begeleiden en stimuleren in een omgeving waarin zij zich veilig en vertrouwd voelen. Hierbij kijken we zoveel mogelijk naar het kind als individu met zijn/haar eigen talenten. Toch vragen?

Over Topkids

Je bent nieuwsgierig hè ;-)

Wij snappen dat wel!

Hiernaast kan je alvast door de groepsruimte lopen en jezelf verwonderen aan dit statige pand aan de Biltstraat in de wijk Wittevrouwen. Als je op de pijltjes klikt kan je overal heen lopen en eigenlijk moet je even (nou niks moet natuurlijk) maar je doet jezelf wel een plezier als je even naar achteren loopt en ziet hoe groot de tuin eigenlijk is.

Direct inschrijven

Ons Topteam

Duniyo

Marilys

Clustermanager Utrecht/de Bilt [email protected]

Jonne

Kelly

Meewerkend Coördinator

Word jij onze nieuwe collega?Klik hier om te solliciteren
Wanneer voelde jij je weer kind?