Direct inschrijven Rondleiding plannen Inschrijven Rondleiding

Kinderdagverblijf Almere Razeil

Deze locatie heeft ook een buitenschoolse opvang

Het kinderdagverblijf van Topkids Almere Razeil is gevestigd in Almere Stad. Naast het kinderdagverblijf bevindt zich de peuterspeelzaal en de BSO. Het sfeervolle pand heeft een ruime centrale hal en groepsruimtes met ieder twee slaapkamers, een aparte keuken en sanitaire ruimtes. Het pand is gezellig en sfeervol ingericht en biedt de grote en lichte groepsruimtes een prachtig uitzicht op de groene omgeving.

We doen veel aan natuurbeleving bij Topkids, dit vergroot het plezier van kinderen en stimuleert een gezonde ontwikkeling. Uniek bij onze vestiging is de ligging met tuinen rondom het hele pand. De grote tuin is ingericht met een klimberg, ontdekkingstuin,  babytuin en een moestuin. Kinderen kunnen spelen in de blokhutten, er is een zandbak en een fietsparcours. In de moestuin plukken wij heerlijke aardbeien, tomaten en ander lekker fruit of groente met de kinderen en in de herfst genieten we van onze eigen appels waarmee we appelmoes maken en appelflapjes bakken. Ook bloeien er prachtige bloemen en kijken we graag naar ons zelfgemaakt insectenhotel.

Naast onze grote tuin is er ruimte voor speciale activiteiten zoals peutergym en sport & spel waar de motorische vaardigheden van de kinderen spelenderwijs wordt stimuleert. De pedagogisch medewerkers bieden verschillende leeftijdsgerichte activiteiten aan, zoals het maken van moddertaartjes, het experimenten met zintuigen, het leren van kunst maken met natuurschatten, interactief voorlezen en de zoektocht naar kriebel-beestjes.

Op het kinderdagverblijf bieden wij een volledig all inclusive pakket met biologische warme maaltijden, gezonde tussendoortjes en luiers.

group
Algemene informatie
Ophalen & tijden
Pakketten & prijzen
Rekentool
Pedagogisch beleid
GGD

Contact en adres

Razeil 27
1319 EA Almere
036-5240205 (voor contact met de groep van je kind)
0346-214323 (voor vragen over je nieuwe/bestaande contract of factuur)
info@topkids.nl
KvK nummer: 000052890780
LRK nummer: 635679450

Groepen

Bij Topkids kinderdagverblijf Almere Razeil is ruimte voor zes groepen dagopvang; waarvan drie babygroepen (0 tot 2 jaar), 2 peutergroepen (2 tot 4 jaar) en een dreumes/peutergroep (1,5 tot 4 jaar).

Op de Topkids kinderdagverblijf locatie Almere Razeil werken we volgens een dagritme bestaande uit verschillende activiteiten, meestal vanuit vanuit de voorschoolse educatiemethode ‘Uk& Puk’. Onze pedagogisch medewerkers zijn speciaal opgeleid om met deze methode te werken. We bieden een uitdagende omgeving aan, binnen en buiten, en gaan daarbij mee in de natuurlijke nieuwsgierigheid van kinderen. Ons pedagogisch team daagt de kinderen uit om zich spelenderwijs te ontwikkelen en spontaan nieuwe dingen te leren. Daarbij worden kinderen ondersteunt om hun talenten te ontdekken.

Certificaat Klachtenvrij

Het kinderdagverblijf van Topkids Almere Razeil is klachtenvrij in 2022! Topkids heeft voor deze opvang locatie een certificaat gekregen van de geschillencommissie Kinderopvang.

Beoordeling VerbeterMeter

Tevreden klanten staan gelijk aan een goede dienstverlening. Wij meten continu de tevredenheid van onze ouders en verzorgers en maken daarvoor gebruik van de VerbeterMeter.

Beoordelingen via VerbeterMeter

Onze missie

Ons doel is om kinderen te verzorgen, begeleiden en stimuleren in een omgeving waarin zij zich veilig en vertrouwd voelen. Hierbij kijken we zoveel mogelijk naar het kind als individu met zijn/haar eigen talenten. Toch vragen?

Over Topkids

Je bent nieuwsgierig hè ;-)

Wij snappen dat wel! We gaan binnenkort aan de slag om Topkids Almere Razeil zo mooi en uitdagend mogelijk te maken. We toveren de hele vestiging om in de huiselijke Topkids stijl. Hiernaast heb je een idee hoe een andere locatie van ons er uit ziet. Uiteraard houden we jullie op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen van onze kinderopvang in Almere.

Direct inschrijven

Ons Topteam

Patricia

Kim

Kathinka

Meewerkend Coördinator

Inge

Diana

Astrid

Lisa

Florencia

Word jij onze nieuwe collega?Klik hier om te solliciteren
Wanneer voelde jij je weer kind?