Direct inschrijven Rondleiding plannen Inschrijven Rondleiding

Kinderdagverblijf Almere Waterwijk

Deze locatie heeft ook een buitenschoolse opvang

Hoi Almere, sinds maart 2022 hebben we een nieuwe kinderdagverblijf geopend op een ruime locatie in Almere Stad – Waterwijk met aangrenzende ontdekkingstuin.

De ruim opgezette locatie biedt ruimte aan 5 groepen kinderdagverblijf en krijgt deze zomer een totale Topkids make-over. De ruimtes worden ingericht met warme kleuren, duurzame materialen en met leeftijdsadequaat ontwikkelingsgerichte speelhoekjes. Met de rustige kleuren en natuurlijk materialen op de babygroepen creëren een veilige en vertrouwde omgeving waar rust en regelmaat centraal staan. Zo kunnen de baby’s snoezelen in de grondbox of veilig een dutje doen in het hangwiegje. Op de peutergroep streven wij naar een combinatie van rust en uitdaging waar ze op die leeftijd naar op zoek zijn. De ideale omgeving om je optimaal te ontwikkelen en vriendjes te maken in onze kinderopvang. De peuters worden uitgedaagd in de bouwhoek, de poppenhoek, op het autokleed of kunnen zich uitleven met verschillende knutselmaterialen.

Ook in de afgeschermde ruime tuin zijn er talloze mogelijkheden om te ontdekken en te bewegen. De kinderen kunnen buiten met hun nieuwsgierigheid alle kanten op, naar alles wat groeit en bloeit tot het naar hartenlust klimmen en klauteren in de frisse buitenlucht.

Op het kinderdagverblijf bieden wij een volledig all inclusive pakket met lekkere broodmaaltijd, gezonde tussendoortjes en luiers.

group
Algemene informatie
Ophalen & tijden
Pakketten & prijzen
Rekentool
Pedagogisch beleid
GGD

Contact en adres

Baarsweg 1
1317 RZ Almere
036-5346435 (voor contact met de groep van je kind)
0346-214323 (voor vragen over je nieuwe/bestaande contract of factuur)
info@topkids.nl
KvK nummer: 56871406
LRK nummer: 314667842

Groepen

Bij Topkids kinderdagverblijf Almere Waterwijk is ruimte voor babygroep Ieniemienie (0 tot 1,5 jaar), babygroep Pino (0-2 jaar), dreumes-/peutergroep Koekiemonster (1-3 jaar), peutergroep Tommie (2-4 jaar) en de 3+ groep Elmo.

Op de Topkids kinderdagverblijf locatie in Almere Waterwijk werken we volgens een dagritme, bestaande uit verschillende activiteiten, meestal vanuit een thema. We werken met het VVE programma Uk & Puk. Onze pedagogisch medewerkers zijn speciaal opgeleid om met deze methode te werken. We bieden een uitdagende omgeving aan, binnen en buiten, en gaan daarbij mee in de natuurlijke nieuwsgierigheid van kinderen. Ons pedagogisch team daagt de kinderen uit om zich spelenderwijs te ontwikkelen en spontaan nieuwe dingen te leren. Daarbij worden kinderen ondersteunt om hun talenten te ontdekken.

Certificaat Klachtenvrij

Het kinderdagverblijf van Topkids Almere Waterwijk is klachtenvrij in 2022! Topkids heeft voor deze opvang locatie een certificaat gekregen van de geschillencommissie Kinderopvang.

Beoordeling VerbeterMeter

Tevreden klanten staan gelijk aan een goede dienstverlening. Wij meten continu de tevredenheid van onze ouders en verzorgers en maken daarvoor gebruik van de VerbeterMeter.

Beoordelingen via VerbeterMeter

Onze missie

Ons doel is om kinderen te verzorgen, begeleiden en stimuleren in een omgeving waarin zij zich veilig en vertrouwd voelen. Hierbij kijken we zoveel mogelijk naar het kind als individu met zijn/haar eigen talenten. Toch vragen?

Over Topkids

Je bent nieuwsgierig hè ;-)

Wij snappen dat wel! Kom eens bij ons langs! Dan kun je de sfeer proeven en ontdek je zelf hoe fijn het bij ons is.

Direct inschrijven

Ons Topteam

Touria

Susan

Meewerkend Coördinator

Sharon

Melissa

Meghan

Hein

Gloria

Eva

Desiree

Della

Christa

Chantal

Bianca

Andelka

Word jij onze nieuwe collega?Klik hier om te solliciteren
Wanneer voelde jij je weer kind?