Direct inschrijven Rondleiding plannen Inschrijven Rondleiding

Kinderdagverblijf Bunschoten

Sinds januari 2022 is Topkids gevestigd in dit mooie kinderdagverblijf in een sfeervolle woonboerderij met prachtige aangrenzende ontdekkingstuin.

De rustige kleuren en natuurlijk materialen op de babygroepen creëren een veilige en vertrouwde omgeving waar rust en regelmaat centraal staan. Op de peutergroep streven wij naar een combinatie van rust en uitdaging waar ze op die leeftijd naar op zoek zijn. De ideale omgeving om je optimaal te ontwikkelen en vriendjes te maken in onze kinderopvang.

In de eigen afgeschermde ruime en natuurlijke ontdektuin kunnen de kinderen alle kanten op met hun nieuwsgierigheid naar alles wat groeit en bloeit en kunnen ze naar hartenlust klimmen en klauteren in de frisse buitenlucht.

Op het kinderdagverblijf bieden wij een volledig all inclusive pakket met biologische warme maaltijden van Moekes Maaltijd, gezonde tussendoortjes en Pampers.

group
Algemene informatie
Ophalen & tijden
Pakketten & prijzen
Rekentool
Pedagogisch beleid
GGD

Contact en adres

Molenstraat 10
3752 CG Bunschoten
033-2990958

info@topkids.nl
KvK nummer: 84364777
LRK nummer: 832217451

Groepen

Bij Topkids kinderdagverblijf Bunschoten is ruimte voor één kleinschalige en rustige babygroep van 8 kinderen tussen 0 tot 2 jaar, één verticale groep van 12 kinderen tussen 0 en 4 jaar én een peutergroep voor 16 kinderen tussen 2 en 4 jaar.

Al onze pakketten zijn inclusief warme biologische maaltijden, tussendoortjes en luiers.

Certificaat Klachtenvrij

Het kinderdagverblijf Bunschoten is klachtenvrij in 2021! Topkids heeft voor deze opvang locatie een certificaat gekregen van de geschillencommissie Kinderopvang.

Onze missie

Ons doel is om kinderen te verzorgen, begeleiden en stimuleren in een omgeving waarin zij zich veilig en vertrouwd voelen. Hierbij kijken we zoveel mogelijk naar het kind als individu met zijn/haar eigen talenten. Toch vragen?

Over Topkids

Je bent nieuwsgierig hè ;-)

Wij snappen dat wel! We zijn momenteel druk bezig om Topkids Bunschoten zo mooi en uitdagend mogelijk te maken. We toveren de hele vestiging om in de huiselijke Topkids style. Hiernaast heb je een idee hoe een andere locatie van ons er uit ziet. Uiteraard houden we jullie op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen van onze kinderopvang in Bunschoten.

Direct inschrijven

Ons Topteam

Wenda

Lucianne

Natascha

Melissa

Minka

Gabriëla

Sabine

Carla

Tieneke

Word jij onze nieuwe collega?Klik hier om te solliciteren
Wanneer voelde jij je weer kind?