Direct inschrijven Rondleiding plannen Inschrijven Rondleiding

Kinderdagverblijf Bunschoten

Topkids kinderdagverblijf Bunschoten is gevestigd in een sfeervolle woonboerderij aan de Molenstraat. De boerderij heeft een prachtige ontdekkingstuin waar kinderen heerlijk kunnen spelen.

De rustige kleuren en natuurlijk materialen op de babygroepen creëren een veilige en vertrouwde omgeving waar rust en regelmaat centraal staan. Op de peutergroep streven wij naar een combinatie van rust en uitdaging waar ze op die leeftijd naar op zoek zijn. De ideale omgeving om je optimaal te ontwikkelen en vriendjes te maken in onze kinderopvang.

In de afgeschermde ruime en natuurlijke ontdektuin kunnen de kinderen alle kanten op met hun nieuwsgierigheid naar alles wat groeit en bloeit. Er is genoeg ruimte om naar hartenlust klimmen en klauteren in de frisse buitenlucht. De fruitbomen in onze tuin maken ons elk jaar weer blij met een lekkere (peren)oogst. De kinderen mogen natuurlijk helpen bij het plukken!

Op ons kinderdagverblijf bieden wij een volledig all inclusive pakket met biologische warme maaltijden van Moekes Maaltijd, gezonde tussendoortjes en Pampers.

group
Algemene informatie
Ophalen & tijden
Pakketten & prijzen
Rekentool
Pedagogisch beleid
GGD

Contact en adres

Molenstraat 10
3752 CG Bunschoten
033-2990958 (voor contact met de groep van je kind)
0346-214323 (voor vragen over je nieuwe/bestaande contract of factuur)
[email protected]
KvK nummer: 84364777
LRK nummer: 832217451

Groepen

Bij Topkids kinderdagverblijf Bunschoten is ruimte voor één kleinschalige en rustige babygroep van 8 kinderen tussen 0 tot 2 jaar, één verticale groep van 12 kinderen tussen 0 en 4 jaar én een peutergroep voor 16 kinderen tussen 2 en 4 jaar.

Al onze pakketten zijn inclusief warme biologische maaltijden, tussendoortjes en luiers.

Certificaat Klachtenvrij

Het kinderdagverblijf Bunschoten is klachtenvrij in 2022! Topkids heeft voor deze opvang locatie een certificaat gekregen van de geschillencommissie Kinderopvang.

Beoordeling VerbeterMeter

Tevreden klanten staan gelijk aan een goede dienstverlening. Wij meten continu de tevredenheid van onze ouders en verzorgers en maken daarvoor gebruik van de VerbeterMeter.

Beoordelingen via VerbeterMeter

Onze missie

Ons doel is om kinderen te verzorgen, begeleiden en stimuleren in een omgeving waarin zij zich veilig en vertrouwd voelen. Hierbij kijken we zoveel mogelijk naar het kind als individu met zijn/haar eigen talenten. Toch vragen?

Over Topkids

Je bent nieuwsgierig hè ;-)

Wij snappen dat wel! Wil je weten hoe gezellig ons kinderdagverblijf in het echt is? Je bent van harte welkom om een keer te komen kijken! Geen opvang nodig en tóch nieuwsgierig? Bekijk dan eens de foto’s hierboven.

Direct inschrijven

Ons Topteam

Dominique

Eefke

Charlotte

Michelle

Lucianne

Natascha

Minka

Gabriëla

Meewerkend Coördinator

Sabine

Tieneke

Dyonne

Clustermanager [email protected]

Word jij onze nieuwe collega?Klik hier om te solliciteren
Wanneer voelde jij je weer kind?