Direct inschrijven Rondleiding plannen Inschrijven Rondleiding

Kinderdagverblijf De Bilt

Deze locatie heeft ook een buitenschoolse opvang

Sinds maart 2023 is ons kinderdagverblijf in De Bilt geopend. Een modern, nieuw en licht pand waar de ramen naar buiten op kindhoogte zijn, zodat ook de allerkleinsten altijd naar buiten kunnen kijken. Alle groepen zijn door de ramen met elkaar verbonden, waardoor kinderen en medewerkers bij elkaar naar binnen kunnen kijken. Dat is gezellig!

In de lange centrale hal worden regelmatig gymlessen, muzieklessen en speciale activiteiten voor de oudste peuters georganiseerd, maar wordt ook gebruikt voor het lezen van een boekje. Er is een grote tuin met een afgeschermde speelplek voor de allerkleinsten. In de tuin zijn leuke attributen te vinden zoals een waterspeelplaats, een voorleeshoekje, een tuinhuis met veranda en picknicktafels. Voldoende ruimte en uitdaging dus voor de kinderen om zich uit te leven en te ontwikkelen.

Op het Topkids kinderdagverblijf in de Bilt werken we volgens een dagritme, bestaande uit verschillende activiteiten, meestal vanuit een thema. We bieden een uitdagende omgeving aan, binnen en buiten, en gaan daarbij mee in de natuurlijke nieuwsgierigheid van kinderen. Ons pedagogisch team daagt de kinderen uit om zich spelenderwijs te ontwikkelen en spontaan nieuwe dingen te leren.

De rustige kleuren en natuurlijk materialen op de babygroepen creëren een veilige en vertrouwde omgeving waar rust en regelmaat centraal staan. Op de peutergroep streven wij naar een combinatie van rust en uitdaging waar ze op die leeftijd naar op zoek zijn. De ideale omgeving om je optimaal te ontwikkelen en vriendjes te maken in onze kinderopvang.

In de eigen afgeschermde ruime en natuurlijke ontdektuin kunnen de kinderen alle kanten op met hun nieuwsgierigheid naar alles wat groeit en bloeit en kunnen ze naar hartenlust klimmen en klauteren in de frisse buitenlucht.

Op het kinderdagverblijf bieden wij een volledig all inclusive pakket met biologische warme maaltijden van Moekes Maaltijd, gezonde tussendoortjes en Pampers.

group
Algemene informatie
Ophalen & tijden
Pakketten & prijzen
Rekentool
Pedagogisch beleid
GGD

Contact en adres

Aeolusweg 8a
3731 XG De Bilt
030-2210865

info@topkids.nl
KvK nummer: 000037452827
LRK nummer: 201069866

Groepen

Bij het kinderdagverblijf van Topkids in De Bilt bieden wij opvang aan vijf verschillende groepen. Er is ruimte voor twee babygroepen (blauw & paars), één verticale groep (groen) en twee peutergroepen (geel & oranje).

Al onze pakketten zijn inclusief warme biologische maaltijden, tussendoortjes en luiers.

Onze missie

Ons doel is om kinderen te verzorgen, begeleiden en stimuleren in een omgeving waarin zij zich veilig en vertrouwd voelen. Hierbij kijken we zoveel mogelijk naar het kind als individu met zijn/haar eigen talenten. Toch vragen?

Over Topkids

Je bent nieuwsgierig hè ;-)

Wij snappen dat wel! Dit voorjaar gaan we aan de slag om Topkids de Bilt zo mooi en uitdagend mogelijk te maken. We toveren de hele vestiging om in de huiselijke Topkids style. Hiernaast heb je een idee hoe een andere locatie van ons er uit ziet. Uiteraard houden we jullie op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen van onze kinderopvang in De Bilt.

Direct inschrijven

Ons Topteam

Word jij onze nieuwe collega?Klik hier om te solliciteren
Wanneer voelde jij je weer kind?