Direct inschrijven Rondleiding plannen Inschrijven Rondleiding

Kinderdagverblijf De Bilt

Deze locatie heeft ook een buitenschoolse opvang

In deze ruime locatie is het knus op de groepen. Dankzij de glazen ramen is er verbinding tussen de groepen onderling, maar kunnen de groepen ook afgesloten worden. Op de lange gang kunnen kinderen samen spelen, of gezamenlijk activiteiten volgen zoals muziek- of gymlessen. Tussen de middag eten we gezellig aan tafel. De kinderen eten hier warme biologische maaltijden die gemaakt zijn met seizoensproducten.

In de groene, gigantische tuin die omheind is met hekken kunnen kinderen alle kanten op met hun nieuwsgierigheid naar alles wat groeit en bloeit. In de tuin zijn leuke attributen te vinden, zoals een waterspeelplaats, een voorleeshoekje, een tuinhuis met veranda en picknicktafels. Hier is een veilige plek om te rennen, racen en om op ontdekkingsreis te gaan.

group
Algemene informatie
Ophalen & tijden
Pakketten & prijzen
Rekentool
Pedagogisch beleid
GGD

Contact en adres

Aeolusweg 8a
3731 XG De Bilt
030-2210865 (voor contact met de groep van je kind)
0346-214323 (voor vragen over een nieuw/bestaand contract of factuur)
info@topkids.nl
KvK nummer: 000037452827
LRK nummer: 201069866

Groepen

Bij het kinderdagverblijf van Topkids in De Bilt bieden wij opvang aan vijf verschillende groepen. Er is ruimte voor twee babygroepen (blauw & paars), één verticale groep (groen) en twee peutergroepen (geel & oranje).

Al onze pakketten zijn inclusief warme biologische maaltijden, tussendoortjes en luiers.

Certificaat Klachtenvrij

Het kinderdagverblijf van Topkids De Bilt is klachtenvrij in 2022! Topkids heeft voor deze opvang locatie een certificaat gekregen van de geschillencommissie Kinderopvang.

Beoordeling VerbeterMeter

Tevreden klanten staan gelijk aan een goede dienstverlening. Wij meten continu de tevredenheid van onze ouders en verzorgers en maken daarvoor gebruik van de VerbeterMeter.

Beoordelingen via VerbeterMeter

Onze missie

Ons doel is om kinderen te verzorgen, begeleiden en stimuleren in een omgeving waarin zij zich veilig en vertrouwd voelen. Hierbij kijken we zoveel mogelijk naar het kind als individu met zijn/haar eigen talenten. Toch vragen?

Over Topkids

Je bent nieuwsgierig hè ;-)

Wij snappen dat wel! Dit voorjaar gaan we aan de slag om Topkids de Bilt zo mooi en uitdagend mogelijk te maken. We toveren de hele vestiging om in de huiselijke Topkids style. Hiernaast heb je een idee hoe een andere locatie van ons er uit ziet. Uiteraard houden we jullie op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen van onze kinderopvang in De Bilt.

Direct inschrijven

Ons Topteam

Willemijn

Michelle

Meewerkend Coördinator

Mandy J

Mandy

Jamie

Ingrid

Geraldine

Eunice

Caroline

Hoeshna

Marilys

Clustermanager Utrecht/de Bilt marilys@topkids.nl

Word jij onze nieuwe collega?Klik hier om te solliciteren
Wanneer voelde jij je weer kind?