Direct inschrijven Rondleiding plannen Inschrijven Rondleiding

Kinderdagverblijf Laanstraat Soest

Deze locatie heeft ook een buitenschoolse opvang

Hoi Soest, sinds 1 maart 2020 hebben wij een nieuw Kinderdagverblijf en BSO in Soest geopend. In dit pand, gelegen midden in Soest, bieden we huiselijke opvang aan baby’s en peuters van 0-4 jaar. Deze locatie is compleet omgetoverd tot kindcentrum in de bekende Topkids sfeer.

De rustige kleuren en natuurlijk materialen op de babygroepen creëren een veilige en vertrouwde omgeving waar rust en regelmaat centraal staan. Op de peutergroep streven wij naar een combinatie van rust en uitdaging waar ze op die leeftijd naar op zoek zijn. De ideale omgeving om je optimaal te ontwikkelen en vriendjes te maken in onze kinderopvang.

In de eigen afgeschermde ruime en natuurlijke ontdektuin kunnen de kinderen alle kanten op met hun nieuwsgierigheid naar alles wat groeit en bloeit en kunnen ze naar hartenlust klimmen en klauteren in de frisse buitenlucht.

Op het kinderdagverblijf bieden wij een volledig all inclusive pakket met biologische warme maaltijden van Moekes Maaltijd, gezonde tussendoortjes en Pampers.

Topkids wil zo flexibel mogelijk zijn en biedt daarom de mogelijkheid om onbeperkt dagen te ruilen, mits de groepsgrootte dit toelaat.

group
Algemene informatie
Ophalen & tijden
Pakketten & prijzen
Rekentool
Pedagogisch beleid
GGD

Contact en adres

Laanstraat 84
3762 KE Soest
035-3039430

info@topkids.nl
KvK nummer: 50634089
LRK nummer: 360958187

Groepen

Bij Topkids kinderdagverblijf  Soest is 1 kleinschalige en rustige babygroep van 9 kinderen van 0-1 jaar, een groep van 10 kinderen voor 1-3 jarige en daarnaast is er een peutergroep voor 16 kinderen van 2-4 jaar. Wanneer je kind 4 jaar geworden is kan hij/zij doorstromen naar onze geweldige BSO. Vergeet je daarvoor niet op tijd aan te melden!

Al onze pakketten zijn inclusief warme biologische maaltijden, tussendoortjes en luiers.

Rondleiding plannen

Onze missie

Ons doel is om kinderen te verzorgen, begeleiden en stimuleren in een omgeving waarin zij zich veilig en vertrouwd voelen. Hierbij kijken we zoveel mogelijk naar het kind als individu met zijn/haar eigen talenten. Toch vragen?

Over Topkids

Je bent nieuwsgierig hè ;-)

Wij snappen dat wel!
Op dit moment zijn wij drukdoende om Topkids Soest zo mooi en uitdagend mogelijk te maken. Hiernaast heb je een idee hoe een andere locatie van ons er uit ziet. Uiteraard houden we jullie op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen van onze kinderopvang in Zeist & BSO in Zeist.

Direct inschrijven Rondleiding plannen

Ons Topteam

Bianca

.

Vivian

.

Kaylee

.

Simone

.

Shirley

.

Sibel

Mandy

Jacobine

Dyonne

Miranda

Word jij onze nieuwe collega?Klik hier om te solliciteren
Wanneer voelde jij je weer kind?