Direct inschrijven Rondleiding plannen Inschrijven Rondleiding

Kinderdagverblijf Maartensdijk

Deze locatie heeft ook een buitenschoolse opvang

Voordat Topkids de deuren van haar kinderdagverblijf in Maartensdijk opende, moesten werkende ouders met hun kinderen naar andere plekken uitwijken voor kinderopvang in de Bilt. Inmiddels is Topkids een begrip in het dorp en organiseert kinderdagverblijf Maartensdijk meerdere keren per jaar leuke activiteiten voor alle kinderen. Er zijn twee verticale groepen (0-4 jaar) waar opvang wordt geboden voor kinderen van 0 tot 4 jaar. In de ruime tuin om het pand heen kunnen de kinderen zich lekker uitleven.

group
Algemene informatie
Ophalen & tijden
Pakketten & prijzen
Rekentool
Pedagogisch beleid
GGD

Contact en adres

Prinses Marijkelaan 45
3738 DX Maartensdijk
0346-211355 (voor contact met de groep van je kind)
0346-214323 (voor vragen over je nieuwe/bestaande contract of factuur)
info@topkids.nl
KvK nummer: 54769892
LRK nummer: 149677121

Groepen

Bij Kinderdagverblijf Topkids Maartensdijk hebben we twee verticale groepen met kinderen van 0-4 jaar. Wanneer je kind 4 jaar geworden is kan hij/zij doorstromen naar onze geweldige Ontdekkings BSO. Vergeet je daarvoor niet op tijd aan te melden!

Certificaat Klachtenvrij

Het kinderdagverblijf van Topkids Maartensdijk is klachtenvrij in 2022! Topkids heeft voor deze opvang locatie een certificaat gekregen van de geschillencommissie Kinderopvang.

Beoordeling VerbeterMeter

Tevreden klanten staan gelijk aan een goede dienstverlening. Wij meten continu de tevredenheid van onze ouders en verzorgers en maken daarvoor gebruik van de VerbeterMeter.

Beoordelingen via VerbeterMeter

Onze missie

Ons doel is om kinderen te verzorgen, begeleiden en stimuleren in een omgeving waarin zij zich veilig en vertrouwd voelen. Hierbij kijken we zoveel mogelijk naar het kind als individu met zijn/haar eigen talenten. Toch vragen?

Over Topkids

Je bent nieuwsgierig hè ;-)

Wij snappen dat wel!

Hiernaast kan je alvast door de groepsruimtes van kinderdagverblijf Maartensdijk heen lopen en de verschillende groepen bekijken. Heb je toevallig ook ons piratenschip buiten gezien?

Direct inschrijven

Ons topteam

Naomi

Meewerkend Coördinator

Lizzy

Marianne

Sharona

Rianne

Clustermanager rianne@topkids.nl

Amela

Ilona

Word jij onze nieuwe collega?Klik hier om te solliciteren
Wanneer voelde jij je weer kind?