Direct inschrijven Rondleiding plannen Inschrijven Rondleiding

Maartensdijk kinderdagverblijf

Deze locatie heeft ook een buitenschoolse opvang

Voordat Topkids in 2012 de deuren van haar kinderdagverblijf in Maartensdijk opende, moesten werkende ouders met hun kinderen naar andere plekken uitwijken voor kinderopvang in de Bilt. Inmiddels is Topkids een begrip in het dorp en organiseert kinderdagverblijf Maartensdijk meerdere keren per jaar leuke activiteiten voor alle kinderen. Het kinderdagverblijf biedt ruimte aan 12 baby’s en 15 peuters en heeft een ruime tuin om het pand heen.

group
Algemene informatie
Ophalen & tijden
Pakketten & prijzen
Rekentool
Pedagogisch beleid
GGD

Contact en adres

Prinses Marijkelaan 45
3738 DX Maartensdijk
0346-211355

info@topkids.nl
KvK nummer: 54769892
LRK nummer: 149677121

Groepen

Bij Kinderdagverblijf Topkids Maartensdijk is een babygroep voor 12 kinderen van 0-2 jaar en een peutergroep voor 15 kinderen van 2-4 jaar. Is je kind nu al veel te groot voor de baby’s ;-) dan kan hij of zij doorstromen naar de 3+ groep waar ze lekker kunnen spelen met leeftijdsgenootjes maar toch ook af en toe die fijne knuffel krijgt van de leidster. Wanneer je kind 4 jaar geworden is kan hij/zij doorstromen naar onze geweldige Ontdekkings BSO. Vergeet je daarvoor niet op tijd aan te melden!

Rondleiding plannen

Onze missie

Ons doel is om kinderen te verzorgen, begeleiden en stimuleren in een omgeving waarin zij zich veilig en vertrouwd voelen. Hierbij kijken we zoveel mogelijk naar het kind als individu met zijn/haar eigen talenten. Toch vragen?

Over Topkids

Je bent nieuwsgierig hè ;-)

Wij snappen dat wel!

Hiernaast kan je alvast door de groepsruimtes van kinderdagverblijf Maartensdijk heen lopen en de verschillende groepen bekijken. Heb je toevallig ook ons piratenschip buiten gezien?

Direct inschrijven Rondleiding plannen

Ons topteam

Amela

Stephanie

Joyce

Ilona

Word jij onze nieuwe collega?Klik hier om te solliciteren
Wanneer voelde jij je weer kind?