Direct inschrijven Rondleiding plannen Inschrijven Rondleiding

Kinderdagverblijf Soest

Deze locatie heeft ook een buitenschoolse opvang

De grootste verassing van de vestiging van Kinderdagverblijf Soest is misschien wel de riante tuin waar de kinderen kunnen bewegen, spelen en ontdekken. Het zeer centraal gelegen kinderdagverblijf in Soest is te voet, met de fiets en de auto goed bereikbaar en met het station aan de overkant stap je zo op de trein naar je werk nadat je je kind(eren) bij ons hebt gebracht.

In dit vriendelijke vrijstaande pand bevinden zich een babygroep voor 7 kinderen en een dreumes-/peutergroep voor 13 kinderen.

group
Algemene informatie
Ophalen & tijden
Pakketten & prijzen
Rekentool
Pedagogisch beleid
GGD

Contact en adres

Torenstraat 15
3764 CK Soest
035-6020006

info@topkids.nl
KvK nummer: 50634089
LRK nummer: 100037264

Groepen

Op deze locatie is een babygroep met maximaal 7 kinderen van 0-2 jaar en een dreumes-/peutergroep voor 13 kinderen van 1,5-4 jaar. Wanneer je kind 4 jaar is geworden kan hij/zij doorstromen naar onze geweldige BSO.

Onze missie

Ons doel is om kinderen te verzorgen, begeleiden en stimuleren in een omgeving waarin zij zich veilig en vertrouwd voelen. Hierbij kijken we zoveel mogelijk naar het kind als individu met zijn/haar eigen talenten. Toch vragen?

Over Topkids

Je bent nieuwsgierig hè ;-)

Wij snappen dat wel!

Hiernaast kan je door de groepsruimtes van Kinderdagverblijf Soest heen lopen zowel beneden als ook boven waar de allerkleinste zich kostelijk vermaken! Heb je trouwens gezien hoe groot onze tuin is? Dat had je niet gedacht hè…

Direct inschrijven

Ons team

Emine

Elif

Stefanie

.

Lotte

Sibel

Esra

Imke

Sharon

Word jij onze nieuwe collega?Klik hier om te solliciteren
Wanneer voelde jij je weer kind?