Direct inschrijven Rondleiding plannen Inschrijven Rondleiding

Kinderdagverblijf Soest Torenstraat

Deze locatie heeft ook een buitenschoolse opvang

Het kinderdagverblijf Torenstraat Soest van Topkids is goed bereikbaar. Je vindt het station aan de overkant van de weg. Ook met de auto en de fiets kun je hier goed komen. Dat is handig wanneer jij verder wilt naar je werk.

De gezellige kamers in dit vriendelijke vrijstaande huis zijn overzichtelijk ingericht. Het voelt hier net aan als thuis. Dat zorgt ervoor dat jouw kindje zich hier snel vertrouwd voelt. Je vindt hier een babygroep, een dreumesgroep en een peutergroep. Topkids kinderdagverblijf Soest staat bekend om de huiselijke en veilige sfeer. 

Op de babygroep speelt jouw kindje (0-2 jaar) in de box of het kruipt over de vloer. Rust en regelmaat staan hier centraal. Dit is nodig zodat jouw je kindje zich zo goed mogelijk kan ontwikkelen. Op de dreumesgroep spelen kinderen van 1,5 – 2,5/3 jaar samen. De dreumesen krijgen meer uitdaging en ze maken de eerste vriendjes. In het gebouw achterin de tuin spelen de peuters van de peuterplusgroep (2,5/3 – 4 jaar). 

Spetteren bij de waterpomp of spelen in de zandbak? Heerlijk met de blote voetjes over het blotevoeten pad wandelen of verstoppen in de bamboe hut? De grootste verrassing van Topkids kinderdagverblijf Soest vind je achter het gebouw. Hier is een ruime tuin waar kinderen heerlijk rennen, spelen en ontdekken. 

group
Algemene informatie
Ophalen & tijden
Pakketten & prijzen
Rekentool
Pedagogisch beleid
GGD

Contact en adres

Torenstraat 15
3764 CK Soest
035-6020006 (voor contact met de groep van je kind)
0346-214323 (voor vragen over je nieuwe/bestaande contract of factuur)
info@topkids.nl
KvK nummer: 50634089
LRK nummer: 100037264

Groepen op kinderdagverblijf Soest

Op deze locatie is een babygroep met maximaal 7 kinderen van 0-2 jaar en een dreumes-/peutergroep voor 13 kinderen van 1,5-4 jaar. Wanneer je kind 4 jaar is geworden, kan hij/zij doorstromen naar onze geweldige Buitenschoolse opvang aan de Laanstraat in Soest.

Certificaat Klachtenvrij

Het kinderdagverblijf van Topkids Soest is klachtenvrij in 2022! Topkids heeft voor deze opvang locatie een certificaat gekregen van de geschillencommissie Kinderopvang.

Beoordeling VerbeterMeter

Tevreden klanten staan gelijk aan een goede dienstverlening. Wij meten continu de tevredenheid van onze ouders en verzorgers en maken daarvoor gebruik van de VerbeterMeter.

Beoordelingen via VerbeterMeter

Onze missie

Bij Topkids kinderdagverblijf Soest vind je een veilige en vertrouwde omgeving waar jouw kind de ruimte krijgt om zijn/haar eigen talenten te ontdekken. Hierbij kijken we naar het kind als individu en begeleiden en stimuleren we de eigen ontwikkeling.

Over Topkids

Je bent nieuwsgierig hè ;-)

Wij snappen dat wel!

Hiernaast kan je door de groepsruimtes van kinderdagverblijf Soest heen lopen zowel beneden als ook boven waar de allerkleinsten zich kostelijk vermaken! Heb je trouwens gezien hoe groot onze tuin is? Dat had je niet gedacht hè… Wil je onze locatie in het echt zien? Kom gezellig langs. Wij geven je graag een rondleiding over de groep.

Direct inschrijven

Ons team

Dyonne

Helen

Rosa

Emine

Dyonne

Clustermanager dyonne@topkids.nl

Imke

Meewerkend Coördinator

Sharon

Merel

Word jij onze nieuwe collega?Klik hier om te solliciteren
Wanneer voelde jij je weer kind?