Kinderdagverblijf Westbroek

Deze locatie heeft ook een buitenschoolse opvang

We bieden duurzaam en uitdagend speelgoed, passend bij de verschillende leeftijdsfases die een kind doorloopt. Voor baby`s vinden we een rustige omgeving van belang en voor de peuters richten we ons meer op het aanbod van uitdaging. Wanneer de peuters opzoek zijn naar nóg meer uitdaging, kunnen we ook activiteiten organiseren buiten de grenzen van het kinderdagverblijf. Wanneer de school uit is kunnen wij tevens gebruikmaken van de speelmogelijkheden in de hal van de school.

Kinderdagverblijf Westbroek heeft een veilige en omheinde speelplek met een buitentoilet en een zandbak, speeltoestellen en veel buitenspeelgoed. De kinderen hebben hier alle ruimte om op onderzoek te gaan en te spelen met allerlei materiaal. Weer of geen weer, de kinderen kunnen hier volop hun energie kwijt. Ook kan er na schooltijd gebruik worden gemaakt van een voetbalkooi en een groot speelterrein met een speeltuin met klimrekken, glijbaan, zandbak en een kruiptunnel. Er is een mooie moestuin aanwezig waar we met de kinderen kunnen tuinieren. Voldoende ruimte en uitdaging dus voor de kinderen om zich uit te leven en te ontwikkelen.

group
Algemene informatie
Ophalen & tijden
Pakketten & prijzen
Rekentool
Pedagogisch beleid
GGD

Contact en adres

Prinses Christinastraat 4
3615 AG Westbroek
het telefoonnummer van de vestiging is nog niet bekend
0346-214323 (voor vragen over een nieuw/bestaand contract of factuur)
info@topkids.nl
KvK nummer: 000037452827
LRK nummer: 201069866

Groepen

Bij het kinderdagverblijf van Topkids in Westbroek bieden wij opvang aan een verticale groepen voor de leeftijd van 0 tot 4 jaar.

Al onze pakketten zijn inclusief warme biologische maaltijden, tussendoortjes en luiers.

Beoordeling VerbeterMeter

Tevreden klanten staan gelijk aan een goede dienstverlening. Wij meten continu de tevredenheid van onze ouders en verzorgers en maken daarvoor gebruik van de VerbeterMeter.

Beoordelingen via VerbeterMeter

Onze missie

Ons doel is om kinderen te verzorgen, begeleiden en stimuleren in een omgeving waarin zij zich veilig en vertrouwd voelen. Hierbij kijken we zoveel mogelijk naar het kind als individu met zijn/haar eigen talenten. Toch vragen?

Over Topkids

Je bent nieuwsgierig hè ;-)

Wij snappen dat wel! Komend schooljaar gaan we aan de slag om het lokaal waar Topkids Westbroek is gevestigd zo mooi en uitdagend mogelijk te maken. Uiteraard houden we jullie op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen van onze kinderopvang in Westbroek. Kom je langs voor een rondleiding?

Direct inschrijven

Ons Topteam

Word jij onze nieuwe collega?Klik hier om te solliciteren
Wanneer voelde jij je weer kind?