Direct inschrijven Rondleiding plannen Inschrijven Rondleiding

Kinderdagverblijf Zeewolde

Deze locatie heeft ook een buitenschoolse opvang

Je vindt dit Topkids kinderdagverblijf op bedrijventerrein het Krachtenveld, tegenover het Gezondheidscentrum in Zeewolde. In een rustige wijk met veel parkeergelegenheid, vlakbij de volkstuintjes en de dierenweide, is dit een ideale plaats voor ons kinderdagverblijf.

We hebben een mooi groot, licht pand met ruime lokalen en een centrale hal. De groepen staan met elkaar in verbinding, zodat er makkelijk bij elkaar binnen gelopen kan worden. Dat is gezellig! Buiten is er een heerlijke plek om te spelen met een heuvel met een paadje er bovenop waar de kinderen lekker overheen kunnen banjeren. Er is een klimrek met glijbaan die uitkomt in de zandbak. Ook is er een grasveldje met in het midden een grote walnotenboom. Je raadt het al, wij gaan straks heel graag naar buiten met de kinderen!

In de lange centrale hal zullen we regelmatig gymlessen, muzieklessen en speciale activiteiten voor de oudste peuters organiseren en gebruiken voor het lezen van een boekje. Er is een grote tuin met een afgeschermde speelplek voor de allerkleinsten. In de tuin zijn leuke attributen te vinden zoals een waterspeelplaats, een voorleeshoekje, een tuinhuis met veranda en picknicktafels. Voldoende ruimte en uitdaging dus voor de kinderen om zich uit te leven en te ontwikkelen.

Op het Topkids kinderdagverblijf in Zeewolde gaan we werken we volgens een dagritme, bestaande uit verschillende activiteiten, meestal vanuit een thema. We bieden een uitdagende omgeving aan, binnen en buiten, en gaan daarbij mee in de natuurlijke nieuwsgierigheid van kinderen. Ons pedagogisch team daagt de kinderen uit om zich spelenderwijs te ontwikkelen en spontaan nieuwe dingen te leren.

Op het kinderdagverblijf gaan wij een volledig all inclusive pakket aanbieden met biologische warme maaltijden van Moekes Maaltijd, gezonde tussendoortjes en luiers.

group
Algemene informatie
Ophalen & tijden
Pakketten & prijzen
Rekentool
Pedagogisch beleid
GGD

Contact en adres

Krachtenveld 25
3893 CD Zeewolde
036-5226991 (voor contact met de groep van je kind)
0346-214323 (voor vragen over je nieuwe/bestaande contract of factuur)
info@topkids.nl
KvK nummer: 000052390594
LRK nummer: 376016929

Groepen

Bij het kinderdagverblijf van Topkids in Zeewolde hebben we ruimte voor vijf verschillende groepen; twee babygroepen (0 tot 2 jaar), twee verticale groepen (0 tot 4 jaar)  en één peutergroep (2 tot 4 jaar).

Al onze pakketten zijn inclusief warme biologische maaltijden, tussendoortjes en luiers.

Certificaat Klachtenvrij

Het kinderdagverblijf van Topkids Zeewolde is klachtenvrij in 2022! Topkids heeft voor deze opvang locatie een certificaat gekregen van de geschillencommissie Kinderopvang.

Beoordeling VerbeterMeter

Tevreden klanten staan gelijk aan een goede dienstverlening. Wij meten continu de tevredenheid van onze ouders en verzorgers en maken daarvoor gebruik van de VerbeterMeter.

Beoordelingen via VerbeterMeter

Onze missie

Ons doel is om kinderen te verzorgen, begeleiden en stimuleren in een omgeving waarin zij zich veilig en vertrouwd voelen. Hierbij kijken we zoveel mogelijk naar het kind als individu met zijn/haar eigen talenten. Toch vragen?

Over Topkids

Je bent nieuwsgierig hè ;-)

Wij snappen dat wel! We zijn momenteel druk aan de slag om Topkids Zeewolde zo mooi en uitdagend mogelijk te maken. We toveren de hele vestiging om in de huiselijke Topkids style. Hiernaast heb je een idee hoe een andere locatie van ons er uit ziet. Uiteraard houden we jullie op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen van onze kinderopvang in Zeewolde.

Direct inschrijven

Ons Topteam

Marlies

Tessa

Judith

Esther

Kiona

Meewerkend Coördinator

Sandra

Astrid

Sandra

Marlon

Danique

Ayellet

Denise

Lisa

Lia

Vivian

Valerie

Kim

Word jij onze nieuwe collega?Klik hier om te solliciteren
Wanneer voelde jij je weer kind?