Kinderdagverblijf Zeist Patijnpark

Deze locatie heeft ook een buitenschoolse opvang

Van harte welkom bij ons kinderdagverblijf in Zeist! Je vindt ons in een volledig duurzaam pand in de woonwijk Patijnpark, aan de rand van het centrum van Zeist. Hier bieden we groene en gezonde kinderopvang voor jouw baby of peuter van 0 tot 4 jaar.

We vangen kinderen op in vier verschillende groepsruimten. Deze zijn allemaal ingericht passend bij de leeftijd van de kinderen. Op de babygroepen (0-2 jaar) maken we gebruik van rustige kleuren en natuurlijke materialen. Dit zorgt voor een veilige sfeer en vertrouwde omgeving voor jouw kindje. Op de peutergroep (2-4 jaar) krijgt jouw peuter een combinatie van rust en uitdaging. De ideale omgeving om vriendjes te maken en goed te kunnen ontwikkelen. Ook bieden we opvang in een verticale groep (0-4 jaar) zodat je kindje zijn of haar hele ontwikkeling in één groep kan doormaken.

In de natuurlijke ontdektuin kan jouw kind heerlijk spelen in de frisse buitenlucht. In de tuin ontdekken kinderen alles wat groeit en bloeit. De inrichting nodigt uit tot beweging. Lekker klauteren en klimmen! Voldoende ruimte en uitdaging dus voor de kinderen om zich uit te leven en te ontwikkelen.

Op het gezonde kinderdagverblijf Zeist bieden wij een volledig all inclusive pakket. Dit bestaat uit biologische warme maaltijden van Moekes Maaltijd, verantwoorde tussendoortjes en Pampers.

group
Algemene informatie
Ophalen & tijden
Pakketten & prijzen
Rekentool
Pedagogisch beleid
GGD

Contact en adres

Van der Heijdenlaan 1B
3705 EC Zeist
het telefoonnummer van de vestiging is nog niet bekend
0346-214323 (voor vragen over een nieuw/bestaand contract of factuur)
info@topkids.nl
KvK nummer: 75408864
LRK nummer: nog niet bekend

Groepen

Bij het kinderdagverblijf van Topkids in Zeist Patijnpark bieden wij opvang aan in vier verschillende groepen voor de leeftijd van 0 tot 4 jaar.

Al onze pakketten zijn inclusief warme biologische maaltijden, tussendoortjes en luiers.

Beoordeling VerbeterMeter

Tevreden klanten staan gelijk aan een goede dienstverlening. Wij meten continu de tevredenheid van onze ouders en verzorgers en maken daarvoor gebruik van de VerbeterMeter.

Beoordelingen via VerbeterMeter

Onze missie

Ons doel is om kinderen te verzorgen, begeleiden en stimuleren in een omgeving waarin zij zich veilig en vertrouwd voelen. Hierbij kijken we zoveel mogelijk naar het kind als individu met zijn/haar eigen talenten. Toch vragen?

Over Topkids

Je bent nieuwsgierig hè ;-)

Wij snappen dat wel! We zijn momenteel hard aan de slag om deze locatie aan het verbouwen om er een mooie duurzame locatie van te maken, geheel in een Topkids jasje. Uiteraard houden we jullie op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen van onze kinderopvang in Westbroek. Kom je binnenkort langs voor een rondleiding?

Direct inschrijven

Ons Topteam

Word jij onze nieuwe collega?Klik hier om te solliciteren
Wanneer voelde jij je weer kind?