Direct inschrijven Rondleiding plannen Inschrijven Rondleiding

Kinderdagverblijf Zeist

Deze locatie heeft ook een buitenschoolse opvang

Van harte welkom bij het kleinschalige kinderdagverblijf Zeist. Je vindt ons in een bijzonder pand in de groene woonwijk Valckenbosch. Hier zorgen we graag voor jouw baby of peuter van 0-4 jaar. 

We vangen kinderen op in horizontale groepen. Op de babygroep (0-2 jaar) maken we gebruik van rustige kleuren en natuurlijke materialen. Dit zorgt voor een veilige sfeer en vertrouwde omgeving voor jouw kindje. Op de peutergroep (2-4 jaar) krijgt jouw peuter een combinatie van rust en uitdaging. De ideale omgeving om vriendjes te maken en goed te kunnen ontwikkelen.

In de natuurlijke ontdektuin kan jouw kind heerlijk spelen in de frisse buitenlucht. In de tuin ontdekken kinderen alles wat groeit en bloeit. De inrichting nodigt uit tot beweging. Lekker klauteren en klimmen! 

Op het gezonde kinderdagverblijf Zeist bieden wij een volledig all inclusive pakket. Dit bestaat uit biologische warme maaltijden van Moekes Maaltijd, verantwoorde tussendoortjes en Pampers.

group
Algemene informatie
Ophalen & tijden
Pakketten & prijzen
Rekentool
Pedagogisch beleid
GGD

Contact en adres

Dr. s'Jacoblaan 26
3707 VK Zeist
030-2027025 (voor contact met de groep van je kind)
0346-214323 (voor vragen over je nieuwe/bestaande contract of factuur)
info@topkids.nl
KvK nummer: 75408864
LRK nummer: 108405369

Groepen op kinderdagverblijf Zeist

Bij Topkids kinderdagverblijf Zeist vangen we kinderen op in horizontale groepen. Er zijn twee kleinschalige en rustige babygroepen, elk voor 8 kinderen van 0-2 jaar. Daarnaast is er een peutergroep voor 15 kinderen van 2-4 jaar. Wanneer je kind 4 jaar geworden is kan hij/zij doorstromen naar onze BSO.

Certificaat Klachtenvrij

Het kinderdagverblijf van Topkids Zeist is klachtenvrij in 2022! Topkids heeft voor deze opvang locatie een certificaat gekregen van de geschillencommissie Kinderopvang.

Beoordeling VerbeterMeter

Tevreden klanten staan gelijk aan een goede dienstverlening. Wij meten continu de tevredenheid van onze ouders en verzorgers en maken daarvoor gebruik van de VerbeterMeter.

Beoordelingen via VerbeterMeter

Onze missie

Bij Topkids kinderdagverblijf Zeist vind je een veilige en vertrouwde omgeving. Hier krijgt jouw kind de ruimte om zijn/haar eigen talenten te ontdekken. We kijken naar het kind als uniek persoon en begeleiden en helpen bij de eigen ontwikkeling.

Over Topkids

Je bent nieuwsgierig hè ;-)

Wij snappen dat wel!
Wil je weten hoe Topkids kinderdagverblijf Zeist eruit ziet? Kom dan snel eens langs om binnen te kijken. Kun jij niet wachten? Hiernaast kun je alvast digitaal door onze groepsruimtes lopen. (Of hier meer informatie over onze kinderdagverblijf)

Direct inschrijven

Ons Topteam

Kim

Lianne

Chermaine

Wytske

Joyce

Meewerkend Coördinator

Anouk

Annemarie

Rianne

Clustermanager rianne@topkids.nl

Stephanie

Word jij onze nieuwe collega?Klik hier om te solliciteren
Wanneer voelde jij je weer kind?