Kinderdagverblijf Zeist

Deze locatie heeft ook een buitenschoolse opvang

In het karakteristieke pand, gelegen in de rustige en groene woonwijk Valckenbosch, bieden we kleinschalige opvang aan baby’s en peuters van 0-4 jaar. Gebouwd als kleuterschool in antroposofische stijl voelt het pand van nature al knus en warm aan. De rustige kleuren en natuurlijke materialen op de babygroepen creëren een veilige en vertrouwde omgeving waar rust en regelmaat centraal staan. Op de peutergroep streven wij naar een combinatie van rust en uitdaging, iets waar ze op die leeftijd naar op zoek zijn. De ideale omgeving om je optimaal te ontwikkelen en vriendjes te maken in onze kinderopvang.

In de eigen afgeschermde ruime en natuurlijke ontdektuin kunnen de kinderen alle kanten op met hun nieuwsgierigheid naar alles wat groeit en bloeit en kunnen ze naar hartenlust klimmen en klauteren in de frisse buitenlucht.

Op het kinderdagverblijf bieden wij een volledig all inclusive pakket met biologische warme maaltijden van Moekes Maaltijd, gezonde tussendoortjes en Pampers.

group
Algemene informatie
Ophalen & tijden
Pakketten & prijzen
Rekentool
Pedagogisch beleid
GGD

Contact en adres

Dr. s'Jacoblaan 26
3707 VK Zeist
030-2027025

info@topkids.nl
KvK nummer: 75408864
LRK nummer: 108405369

Groepen

Bij Topkids kinderdagverblijf  Zeist zijn 2 kleinschalige en rustige babygroepen, elk voor 8 kinderen van 0-2 jaar. Daarnaast is er een peutergroep voor 15 kinderen van 2-4 jaar. Wanneer je kind 4 jaar geworden is kan hij/zij doorstromen naar onze geweldige BSO. Vergeet je daarvoor niet op tijd aan te melden!

Al onze pakketten zijn inclusief warme biologische maaltijden, tussendoortjes en luiers.

Onze missie

Ons doel is om kinderen te verzorgen, begeleiden en stimuleren in een omgeving waarin zij zich veilig en vertrouwd voelen. Hierbij kijken we zoveel mogelijk naar het kind als individu met zijn/haar eigen talenten. Toch vragen?

Over Topkids

Je bent nieuwsgierig hè ;-)

Wij snappen dat wel!
Op dit moment zijn wij drukdoende om Topkids Zeist zo mooi en uitdagend mogelijk te maken. Hiernaast heb je een idee hoe een andere locatie van ons er uit ziet. Uiteraard houden we jullie op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen van onze kinderopvang in Zeist & BSO in Zeist.

Direct inschrijven

Ons Topteam

Natascha

Elif

Pinar

.

Annemarie

Susanna

Rianne

Manon

Jonne

Word jij onze nieuwe collega?Klik hier om te solliciteren
Wanneer voelde jij je weer kind?