Direct inschrijven Rondleiding plannen Inschrijven Rondleiding

Kinderdagverblijf Utrecht Zuilen

Kinderdagverblijf Utrecht Zuilen aan de Swammerdamstraat is de allereerste kinderdagverblijf-vestiging  van Topkids. Al in 1992, toen een kinderdagverblijf nog crèche werd genoemd, opende ‘Duimelot’ haar deuren en sinds 2013 hoort deze locatie ook bij de Topkids-familie. In dit huiselijke kinderdagverblijf, midden in een woonwijk in Zuilen, zijn er twee verticale groepen van 12 kinderen.

Op het ruime en gezellige dakterras van Kinderdagverblijf Utrecht Zuilen kunnen de kinderen bij Topkids hun energie kwijt en een frisse neus halen. En met het Julianapark om de hoek zijn er voldoende mogelijkheden om met de kinderen op avontuur te gaan.

group
Algemene informatie
Ophalen & tijden
Pakketten & prijzen
Rekentool
Pedagogisch beleid
GGD

Contact en adres

Swammerdamstraat 12
3553RX Utrecht
030-2440468 (voor contact met de groep van je kind)
0346-214323 (voor vragen over je nieuwe/bestaande contract of factuur)
info@topkids.nl
KvK nummer: 56444729
LRK nummer: 135142684

Groepen

Op deze locatie zijn twee verticale groepen voor 12 kinderen van 0-4 jaar. Wanneer je kind 4 jaar is geworden kan hij/zij doorstromen naar onze fantastische BSO Sport bij USV Elinkwijk. Vergeet je daarvoor niet op tijd aan te melden!

Certificaat Klachtenvrij

Het kinderdagverblijf van Topkids Utrecht Zuilen is klachtenvrij in 2022! Topkids heeft voor deze opvang locatie een certificaat gekregen van de geschillencommissie Kinderopvang.

Beoordeling VerbeterMeter

Tevreden klanten staan gelijk aan een goede dienstverlening. Wij meten continu de tevredenheid van onze ouders en verzorgers en maken daarvoor gebruik van de VerbeterMeter.

Beoordelingen via VerbeterMeter

Onze missie

Ons doel is om kinderen te verzorgen, begeleiden en stimuleren in een omgeving waarin zij zich veilig en vertrouwd voelen. Hierbij kijken we zoveel mogelijk naar het kind als individu met zijn/haar eigen talenten. Toch vragen?

Over Topkids

Je bent nieuwsgierig hè ;-)

Wij snappen dat wel!

Maak snel een afspraak om rond te kijken bij ons aan de Swammerdamstraat. We laten je graag onze locatie zien. Het is hier reuze gezellig!

Direct inschrijven

Ons Topteam

Marilys

Clustermanager Utrecht/de Bilt marilys@topkids.nl

Destiny

Meewerkend Coördinator

Samantha

Natalie

Mariska

Word jij onze nieuwe collega?Klik hier om te solliciteren
Wanneer voelde jij je weer kind?