Direct inschrijven Rondleiding plannen Inschrijven Rondleiding

Zuilen kinderdagverblijf

De Swammerdamstraat is de allereerste kinderdagverblijf-vestiging  van Topkids. Al in 1992, toen een kinderdagverblijf nog crèche werd genoemd, opende ‘Duimelot’ haar deuren en sinds 2013 hoort deze locatie ook bij de Topkids-familie. In dit huiselijke kinderdagverblijf, midden in een woonwijk in Zuilen, zijn er twee verticale groepen van 12 kinderen.

Op het ruime en gezellige dakterras van Kinderdagverblijf Zuilen kunnen de kinderen bij Topkids hun energie kwijt en een frisse neus halen. En met het Julianapark om de hoek zijn er voldoende mogelijkheden om met de kinderen op avontuur te gaan.

group
Algemene informatie
Ophalen & tijden
Pakketten & prijzen
Rekentool
Pedagogisch beleid
GGD

Contact en adres

Swammerdamstraat 12
3553RX Utrecht
030-2440468

info@topkids.nl
KvK nummer: 56444729
LRK nummer: 135142684

Groepen

Op deze locatie zijn twee verticale groepen voor 12 kinderen van 0-4 jaar. Wanneer je kind 4 jaar is geworden kan hij/zij doorstromen naar onze fantastische BSO Sport bij USV Elinkwijk. Vergeet je daarvoor niet op tijd aan te melden!

 

 

Rondleiding plannen

Onze missie

Ons doel is om kinderen te verzorgen, begeleiden en stimuleren in een omgeving waarin zij zich veilig en vertrouwd voelen. Hierbij kijken we zoveel mogelijk naar het kind als individu met zijn/haar eigen talenten. Toch vragen?

Over Topkids

Je bent nieuwsgierig hè ;-)

Wij snappen dat wel!

Hiernaast kan je door onze groepsruimtes lopen van Kinderdagverblijf Zuilen op de Swammerdamstraat. Klik op de pijltjes om door de groep heen te wandelen. Als je naar de trap gaat kan je ook even boven kijken naar ons dakterras. Heb jij toevallig de zebra gevonden, we zijn hem kwijt :-(

Direct inschrijven Rondleiding plannen

Ons Topteam

Samantha

Sharon

Stephanie

Natalie

Mariska

Word jij onze nieuwe collega?Klik hier om te solliciteren
Wanneer voelde jij je weer kind?