Direct inschrijven Rondleiding plannen Inschrijven Rondleiding

Peuterplus Soesterberg

Deze locatie heeft ook een buitenschoolse opvang

‘Ik wil niet naar het kinderdagverblijf, ik ben al groot!’ en ‘Wanneer mag ik ook een keer naar de grote school?’ Herkenbaar? Dan is de Peutergroep misschien iets voor jullie!

Op deze nieuwste vestiging van Topkids, leren kinderen spelenderwijs de sociale, motorische en cognitieve vaardigheden die ze nodig hebben om een goede start op de basisschool te kunnen maken. Deze peutergroep zit in de St Carolusschool in de BSO-ruimte waardoor de kinderen al rustig kunnen wennen aan de omgeving waar ze vanaf hun vierde jaar veel tijd zullen doorbrengen.

Kinderen vanaf 2 jaar zijn welkom op de peutergroep. ’s Ochtends eten de kinderen rond 9:30 uur fruit met elkaar en drinken thee. Tijdens de ‘lange’ dagen (maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag) wordt er met elkaar een warme lunch gegeten van Moekes Maaltijd.

group
Algemene informatie
Ophalen & tijden
Pakketten & prijzen
Rekentool
Pedagogisch beleid
GGD

Contact en adres

Christiaan Huygenslaan 4-6
3769 XW Soesterberg
06-82069833 (voor contact met de groep van je kind)
0346-214323 (voor vragen over je nieuwe/bestaande contract of factuur)
[email protected]
KvK nummer: 63293684
LRK nummer: 337958683

Groep

Kinderen vanaf 2 jaar zijn welkom op de peutergroep. ’s Ochtends eten de kinderen rond 9:30 uur fruit met elkaar en drinken thee. Tijdens de ‘lange’ dagen (maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag) wordt er met elkaar een warme lunch gegeten van Moekes Maaltijd.

Certificaat Klachtenvrij

De peutergroep van Topkids Soesterberg is klachtenvrij in 2022! Topkids heeft voor deze opvang locatie een certificaat gekregen van de geschillencommissie Kinderopvang.

Beoordeling VerbeterMeter

Tevreden klanten staan gelijk aan een goede dienstverlening. Wij meten continu de tevredenheid van onze ouders en verzorgers en maken daarvoor gebruik van de VerbeterMeter.

Beoordelingen via VerbeterMeter

Onze missie

Ons doel is om kinderen te verzorgen, begeleiden en stimuleren in een omgeving waarin zij zich veilig en vertrouwd voelen. Hierbij kijken we zoveel mogelijk naar het kind als individu met zijn/haar eigen talenten. Toch vragen?

Over Topkids

Je bent nieuwsgierig hè ;-)

Wij snappen dat wel!

Wil je weten hoe gezellig onze Peuterplus groep in het echt is? Jullie zijn van harte welkom een keer te komen kijken! Geen opvang nodig en tóch nieuwsgierig loop dat alvast hiernaast rond door onze groepsruimte.

Direct inschrijven

Ons Topteam

Beau

Marian

Linda

Meewerkend Coördinator

Tamara

Rianne

Clustermanager [email protected]

Word jij onze nieuwe collega?Klik hier om te solliciteren
Wanneer voelde jij je weer kind?