Direct inschrijven Rondleiding plannen Inschrijven Rondleiding

Peuterplus de Bilt

Deze locatie heeft ook een buitenschoolse opvang

‘Ik wil niet naar de kinderopvang, ik ben al groot!’ en ‘Wanneer mag ik ook een keer naar de grote school?’ Herkenbaar? Dan is de Peutergroep De Bilt misschien iets voor jullie! 

Kinderen leren bij deze ochtendopvang van Topkids spelenderwijs de sociale, motorische en cognitieve vaardigheden die ze nodig hebben voor de basisschool. Tijdens de kringmomenten en het samenspelen, maken ze hier de eerste vriendjes en vriendinnetjes. Tussen de middag, voordat de kinderen naar huis gaan, krijgen kinderen een gezonde, warme biologische maaltijd die gemaakt is met seizoensproducten. 

De peutergroep van Topkids De Bilt zit in de Groen van Prinstererschool en hebben op het grote schoolplein een eigen buitenruimte waar ze heerlijk kunnen spelen. In dezelfde binnenruimte spelen ‘s middags kinderen van de BSO. Gaat jouw peuter straks naar een andere school? Ook dan is het bij ons welkom!

group
Algemene informatie
Ophalen & tijden
Pakketten & prijzen
Rekentool
Pedagogisch beleid
GGD

Contact en adres

Groen van Prinstererweg 2
3731 HB de Bilt
06-27385356 (voor contact met de groep van je kind)
0346-214323 (voor vragen over je nieuwe/bestaande contract of factuur)
info@topkids.nl
KvK nummer: 63293684
LRK nummer: 214486254

De ingang van de PSZ zit aan de Burgemeester van Heemstrakwartier 75, 3731 TB De Bilt. Daar kun je aanbellen voor de PSZ.

Groep

Op de peutergroep van het kinderdagverblijf Topkids De Bilt is ieder kind vanaf 2 jaar welkom. De dag begint om 8.30 uur. ’s Ochtends eten de kinderen fruit met elkaar en drinken ze thee. Rond 12:00 uur eten de kinderen een warme lunch van Moekes Maaltijd. Om 13.00 is het weer tijd om naar huis te gaan.

Certificaat Klachtenvrij

De peutergroep van Topkids De Bilt is klachtenvrij in 2022! Topkids heeft voor deze opvang locatie een certificaat gekregen van de geschillencommissie Kinderopvang.

Beoordeling VerbeterMeter

Tevreden klanten staan gelijk aan een goede dienstverlening. Wij meten continu de tevredenheid van onze ouders en verzorgers en maken daarvoor gebruik van de VerbeterMeter.

Beoordelingen via VerbeterMeter

Onze missie

Bij kinderopvang Peuterplus De Bilt vind je een veilige en vertrouwde omgeving waar jouw kind de ruimte krijgt om zijn/haar eigen talenten te ontdekken. Hierbij kijken we naar het kind als individu en begeleiden en stimuleren we de eigen ontwikkeling.

Over Topkids

Je bent nieuwsgierig hè ;-)

Wij snappen dat wel!

Wil je weten hoe gezellig onze Peuterplus groep in het echt is? Jullie zijn van harte welkom een keer te komen kijken! Geen opvang nodig en tóch nieuwsgierig? Loop dan alvast hiernaast rond door onze groepsruimte.

Direct inschrijven

Ons Topteam

Chama

Marilys

Clustermanager Utrecht/de Bilt marilys@topkids.nl

Ingrid

Meewerkend Coördinator PP de Bilt

Roosmarije

Luka

Word jij onze nieuwe collega?Klik hier om te solliciteren
Wanneer voelde jij je weer kind?