Direct inschrijven Rondleiding plannen Inschrijven Rondleiding

Peuterplus de Bilt

Deze locatie heeft ook een buitenschoolse opvang

‘Ik wil niet naar het kinderdagverblijf, ik ben al groot!’ en ‘Wanneer mag ik ook een keer naar de grote school?’ Herkenbaar? Dan is de Peutergroep misschien iets voor jullie!

Op deze vestiging van Topkids, leren kinderen spelenderwijs de sociale, motorische en cognitieve vaardigheden die ze nodig hebben om een goede start op de basisschool te kunnen maken. Deze peutergroep zit in de Groen van Prinstererschool in de BSO-ruimte waardoor de kinderen al rustig kunnen wennen aan de omgeving waar ze vanaf hun vierde jaar veel tijd zullen doorbrengen.

Kinderen vanaf 2 jaar zijn welkom op de peutergroep. ’s Ochtends eten de kinderen rond 9:30 uur fruit met elkaar en drinken thee en rond 12:00 uur eten de kinderen een warme lunch van Moekes Maaltijd.

group
Algemene informatie
Ophalen & tijden
Pakketten & prijzen
Rekentool
Pedagogisch beleid
GGD

Contact en adres

Groen van Prinstererweg 2
3731 HB de Bilt
06-27385356

info@topkids.nl
KvK nummer: 63293684
LRK nummer: 214486254

Groep

Kinderen vanaf 2 jaar zijn welkom op de peutergroep. ’s Ochtends eten de kinderen rond 9:30 uur fruit met elkaar en drinken thee. Rond 12:00 uur wordt er met elkaar een warme lunch gegeten van Moekes Maaltijd.

 

Onze missie

Ons doel is om kinderen te verzorgen, begeleiden en stimuleren in een omgeving waarin zij zich veilig en vertrouwd voelen. Hierbij kijken we zoveel mogelijk naar het kind als individu met zijn/haar eigen talenten. Toch vragen?

Over Topkids

Je bent nieuwsgierig hè ;-)

Wij snappen dat wel!

Wil je weten hoe gezellig onze Peuterplus groep in het echt is? Jullie zijn van harte welkom een keer te komen kijken! Geen opvang nodig en tóch nieuwsgierig loop dat alvast hiernaast rond door onze groepsruimte.

Direct inschrijven

Ons Topteam

Elizabeth

Ingrid

Roosmarije

Sibel

Sandra

Word jij onze nieuwe collega?Klik hier om te solliciteren
Wanneer voelde jij je weer kind?