Direct inschrijven Rondleiding plannen Inschrijven Rondleiding

Peuterspeelzaal Almere Argonaut

Deze locatie heeft ook een buitenschoolse opvang

‘Ik wil niet naar het kinderdagverblijf, ik ben al groot!’ en ‘Wanneer mag ik ook een keer naar de grote school?’ Herkenbaar? Dan is de peuterspeelzaal misschien iets voor jullie!

De peuterspeelzaal is er voor kinderen van 2 tot 4 jaar die toe zijn aan wat meer uitdaging dan thuis en waarbij het activiteitenaanbod dan ook gericht is op de ontwikkelingsbehoefte van peuters. Deze vorm van opvang kan worden ervaren als een peuterbelevingsschool waarbij een goede voorbereiding, in de vorm van voorschoolse ontwikkeling, op de basisschool centraal staat. We zijn een locatie met VVE (Voor- en vroegschoolse educatie). En dat in een op maat gemaakte inrichting die je nergens anders ziet. Het ademt direct een fijne en huiselijke sfeer. Het is gewoon heel gezellig in onze eigen ruimte in basisschool de Argonaut.

group
Algemene informatie
Ophalen & tijden
Pakketten & prijzen
Rekentool
Pedagogisch beleid
GGD

Contact en adres

Zaagvisplantsoen 32
1317 HP Almere
06-25317270 (voor contact met de groep van je kind)
0346-214323 (voor vragen over je nieuwe/bestaande contract of factuur)
[email protected]
KvK nummer: 56871406
LRK nummer: 560157174

Groep

Kinderen vanaf 2 jaar zijn welkom op de peuterspeelzaal en we hebben per dag ruimte voor 16 peuters.

Peuterspeelzaal Argonaut is geopend op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 8.15 tot 12.15 uur tijdens schoolweken.

Certificaat Klachtenvrij

De BSO groep Campus van Topkids Argonaut is klachtenvrij in 2022! Topkids heeft voor deze opvang locatie een certificaat gekregen van de geschillencommissie Kinderopvang.

Beoordeling VerbeterMeter

Tevreden klanten staan gelijk aan een goede dienstverlening. Wij meten continu de tevredenheid van onze ouders en verzorgers en maken daarvoor gebruik van de VerbeterMeter.

Beoordelingen via VerbeterMeter

Onze missie

Ons doel is om kinderen te verzorgen, begeleiden en stimuleren in een omgeving waarin zij zich veilig en vertrouwd voelen. Hierbij kijken we zoveel mogelijk naar het kind als individu met zijn/haar eigen talenten.

Over Topkids

Je bent nieuwsgierig hè ;-)

Wij snappen dat wel!

Wil je weten hoe gezellig onze peuterspeelzaal in het echt is? Jullie zijn van harte welkom een keer te komen kijken! We zijn druk bezig om de inrichting te restylen, want deze vestiging wordt voorzien van de eigen meubellijn van Topkids en de huiselijke moderne sfeer zoals je van ons gewend mag zijn!

Direct inschrijven

Ons Topteam

Word jij onze nieuwe collega?Klik hier om te solliciteren
Wanneer voelde jij je weer kind?