Direct inschrijven Rondleiding plannen Inschrijven Rondleiding

Peuterspeelzaal Almere 't Schippertje

Deze locatie heeft ook een buitenschoolse opvang

‘Ik wil niet naar het kinderdagverblijf, ik ben al groot!’ en ‘Wanneer mag ik ook een keer naar de grote school?’ Herkenbaar? Dan is de peuterspeelzaal misschien iets voor jullie!

Peuterspeelzaal ’t Schippertje is gevestigd in basisschool de Windwijzer in Almere Stad. De peuterspeelzaal is er voor kinderen van 2 tot 4 jaar die toe zijn aan wat meer uitdaging dan thuis en waarbij het activiteitenaanbod dan ook gericht is op de ontwikkelingsbehoefte van peuters. Deze vorm van opvang kan worden ervaren als een peuterbelevingsschool waarbij een goede voorbereiding, in de vorm van voorschoolse ontwikkeling, op de basisschool centraal staat. En dat in een op maat gemaakte inrichting die je nergens anders ziet. Het ademt direct een fijne en huiselijke sfeer. Het is gewoon heel gezellig in onze eigen ruimte in de buitenschoolse opvang vestiging van Topkids Noorderplassen!

Op de peuterspeelzaal ’t Schippertje in Almere Noorderplassen werken we volgens een dagritme, bestaande uit verschillende activiteiten, vanuit de VVE (voor- en vroegschoolse educatie) methode ‘Uk& Puk’. We bieden een uitdagende omgeving aan, binnen en buiten, en gaan daarbij mee in de natuurlijke nieuwsgierigheid van kinderen. Ons pedagogisch team daagt de kinderen uit om zich spelenderwijs te ontwikkelen en spontaan nieuwe dingen te leren. Daarbij worden kinderen ondersteunt om hun talenten te ontdekken. We hechten grote waarde aan een goed contact met de scholen in de buurt (de Ontdekking en de Windwijzer) en een fijne samenwerking met onze buitenschoolse opvang.

group
Algemene informatie
Ophalen & tijden
Pakketten & prijzen
Rekentool
Pedagogisch beleid
GGD

Contact en adres

Kraaiennest 2
1319 DA Almere
06-19781178 (voor contact met de groep van je kind)
0346-214323 (voor vragen over je nieuwe/bestaande contract of factuur)
[email protected]
KvK nummer: 000053500636
LRK nummer: 177341294

Groep

Kinderen vanaf 2 jaar zijn welkom op de peuterspeelzaal en we hebben per dag ruimte voor 16 peuters.

Peuterspeelzaal ’t Schippertje is geopend op schooldagen van 8.15 tot 12.15 uur geopend tijdens schoolweken (40 weken per jaar).

Certificaat Klachtenvrij

Het peuterspeelzaal van Topkids Almere ’t Schippertje is klachtenvrij in 2022! Topkids heeft voor deze opvang locatie een certificaat gekregen van de geschillencommissie Kinderopvang.

Beoordeling VerbeterMeter

Tevreden klanten staan gelijk aan een goede dienstverlening. Wij meten continu de tevredenheid van onze ouders en verzorgers en maken daarvoor gebruik van de VerbeterMeter.

Beoordelingen via VerbeterMeter

Onze missie

Ons doel is om kinderen te verzorgen, begeleiden en stimuleren in een omgeving waarin zij zich veilig en vertrouwd voelen. Hierbij kijken we zoveel mogelijk naar het kind als individu met zijn/haar eigen talenten.

Over Topkids

Je bent nieuwsgierig hè ;-)

Wij snappen dat wel!

Wil je weten hoe gezellig onze peuterspeelzaal in het echt is? Jullie zijn van harte welkom een keer te komen kijken! We zijn druk bezig om de inrichting te restylen, want deze vestiging wordt voorzien van de eigen meubellijn van Topkids en de huiselijke moderne sfeer zoals je van ons gewend mag zijn!

Direct inschrijven

Ons Topteam

Word jij onze nieuwe collega?Klik hier om te solliciteren
Wanneer voelde jij je weer kind?