Pedagogisch medewerker Maartensdijk

 

“DOOR JOU WORDT ELKE DAG EEN ONVERGETELIJK MOMENT VOOR DE KINDEREN”

 

Welkom bij Topkids Kinderopvang, waar leren, plezier hebben en beleven van avonturen samenkomen! Heb jij interesse om ons dynamische team te versterken als pedagogisch medewerker op onze BSO in Maartensdijk? We zijn op zoek naar een nieuwe collega voor 16 uur per week!

Bij Topkids staat het creëren van een betoverende omgeving centraal, waarin kinderen volop de ruimte krijgen om zich te ontwikkelen, te ontdekken en vooral plezier te beleven! Als pedagogisch medewerker op onze BSO vervul je een essentiële rol in het stimuleren van de nieuwsgierigheid van kinderen en het bouwen van onvergetelijke momenten.

Wie zijn wij?
Topkids biedt dag- en buitenschoolse opvang voor kinderen van 0 tot 13 jaar. We hebben vestigingen in Almere, Bunschoten, De Bilt, Maartensdijk, Soest, Soesterberg, Utrecht, Zeewolde en Zeist. Wij staan voor moderne, professionele en kindgerichte kinderopvang en zien onszelf als het ideale verlengstuk van het gezin. Onze vestigingen zijn met zorg ingericht en beschikken over een warme huiselijke sfeer. Op al onze locaties creëren we een wereld waarin het kind-zijn centraal staat. In een vertrouwde omgeving krijgen de kinderen alle ruimte om zich op hun eigen manier en in hun eigen tempo te ontwikkelen. Al onze medewerkers werken samen om ouders en kinderen de best mogelijke opvang te bieden, maar we halen ook het beste in elkaar naar boven. Als organisatie zijn we leergierig, gedreven en gaan we voor de beste kwaliteit.

Wat ga je doen?
Op onze BSO in Maartensdijk bieden we kinderen de mogelijkheid om zich na een drukke schooldag én tijdens de vakantie volledig uit te leven, of juist heerlijk te ontspannen. Samen met je team organiseer je uitdagende activiteiten voor kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar. Ieder teamlid brengt zijn eigen kwaliteiten mee naar de werkvloer en vanuit daar zorgen jullie samen voor een spetterend programma!

Wat zoeken we in jou? 
Jij brengt nét dat beetje extra dat verschil kan maken voor de kinderen, ouders en je collega’s. Je creëert een inspirerende omgeving voor de kinderen, toont flexibiliteit en hebt een flinke dosis verantwoordelijkheidsgevoel. Oh, en niet te vergeten: je hebt ook nog eens een gekwalificeerd pedagogisch diploma op zak (check je diploma hier).

Wat bieden we jou?
Bij deze vacature hoort een contract voor 16 tot 20 uur per week, of minder als dat beter bij jou past. Het salaris varieert tussen de €2.539,- en €3.489,- bij een werkweek van 36 uur (volgens de CAO Kinderopvang, schaal 6). Bij Topkids streven we ernaar dat je voldoende uitdaging vindt in je werk, en daarom geven we je de vrijheid om dingen te ondernemen en jezelf te ontdekken. We investeren ook graag in jouw ontwikkeling via onze eigen Topkids Academie. Kortom, een geweldige baan waar jouw inzet wordt gewaardeerd!

Interesse of vragen?
Heb je vragen over deze vacature of wil je graag meer informatie? Bel dan naar Nathalia of Lauren via 030-2211003. Ben je al overtuigd dat dit dé functie voor jou is en wil je direct solliciteren? Stuur je CV naar werken@topkids.nl of vul onderstaand formulier in, zodat we een afspraak kunnen maken voor een kennismakingsgesprek. We kijken ernaar uit je te ontmoeten!

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Sollicitatie

  • Max. bestandsgrootte: 50 MB.