Pedagogisch medewerker PP en KDV Soest – 27 uur

 

Wij zijn Topkids Kinderopvang! Een plek waar het leren, plezier hebben en beleven van avonturen samenkomen! We zijn op zoek naar een pedagogisch medewerker voor 27 uur per week, die ons komt ondersteunen op voornamelijk de peuterplusgroep maar daarnaast ook enkele uren op het kinderdagverblijf.

Bij Topkids draait alles om het creëren van een betoverende omgeving waarin kinderen zich kunnen ontwikkelen, ontdekken en bovenal plezier hebben! Als pedagogisch medewerker draag jij de dagelijkse begeleiding van de kindjes op de opvang.

De locatie
De gezellige kamers in dit vriendelijke vrijstaande huis zijn overzichtelijk ingericht. Het voelt hier net aan als thuis! We creëren een huiselijk karakter zodat de kinderen zich begeven in een omgeving waarin ze zich veilig en op hun gemak voelen. Zo proberen wij een verlengstuk van de huiskamer te zijn. Maar wel een huiskamer waar van alles mogelijk is! De ene dag bouwen we een kasteel en spelen we dat we ridders en prinsessen zijn en de andere dag lezen we uit boekjes en leren we de kinderen alles over dieren op de boerderij. Op creatief gebied worden er veel activiteiten aangeboden en we werken iedere maand met een nieuw thema. De grootste verrassing van deze vestiging is de riante tuin van 300 m2 waar de kinderen kunnen bewegen, spelen en ontdekken. Het lijkt wel een echt speeldorp!

Wat neem je mee?
Jij hebt een passie voor kinderen en weet heel goed wat hen bezig houdt. Je weet jouw kwaliteiten goed in te zetten en beschikt over een groot organisatievermogen. Je hebt een flexibele werkhouding en een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Naast dat je over een gekwalificeerd pedagogisch diploma beschikt, communiceer je open en professioneel met collega’s, kinderen en hun ouders. Verder ben je een vrolijke en betrouwbare aanvulling op het team.

Wat geven wij je?
Bij deze vacature hoort een contract voor 27 uur per week, maar als je op zoek bent naar minder of juist naar meer uren dan bespreken wij graag de mogelijkheden met je. Het salaris ligt tussen de €2.539 en €3.489 bij 36 uur (conform CAO Kinderopvang schaal 6).

Bij Topkids vinden we het belangrijk dat je meer dan voldoende uitdaging hebt in je werk en we bieden je de vrijheid om dingen te ondernemen en jezelf daarin te ontdekken. Ook investeringen we in jouw ontwikkeling via onze eigen Topkids Academie. Kortom, een top baan waar je wordt gewaardeerd voor je inzet!

Interesse of vragen?
Heb je vragen over deze vacature of wil je graag meer informatie? Bel dan naar Nathalia of Lauren via 030-2211003. Ben je al overtuigd dat dit dé functie voor jou is en wil je direct solliciteren? Reageer dan snel, zodat we een afspraak kunnen maken voor een kennismakingsgesprek. We kijken er naar uit je te ontmoeten!

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Sollicitatie

  • Max. bestandsgrootte: 50 MB.