Kom betaald werken, groeien en ontwikkelen bij Topkids Kinderopvang!


Ben je toe aan zelfontwikkeling of is je huidige functie niet meer uitdagend genoeg? Wil jij een baan waarin je echt het verschil kunt maken, maar eigenlijk niet meer terug de schoolbanken in? Dan is werken in de kinderopvang misschien iets voor jou. Bij Topkids bieden we nu de mogelijkheid voor werkplekleren. Dat is betaald werken, groeien en ontwikkelen in de praktijk. We vertellen je er graag meer over!

Werving nieuwe opleidingsklas 2024 van start
Vanaf september 2024 start er op de vrijdagochtend een nieuwe opleidingsklas in Soest. In anderhalf jaar tijd kom je alles te weten over pedagogiek en kinderopvang, maar bijvoorbeeld ook over communicatie met ouders en werken in een team. Topkids dekt de kosten van je opleiding tot gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. Lijkt dit je wel wat en beschik je momenteel al over een diploma met minimaal niveau 3? Meld je dan vrijblijvend aan voor de online informatiebijeenkomst op woensdagavond 5 juni via het formulier hieronder.

BBL-opleiding pedagogisch medewerker

Werkplekleren
Je leert het allerbeste door het zelf te doen, dat geven wij de kinderen die we opvangen ook mee. Samen met ervaren collega’s aan de slag gaan, fouten maken, ervaringen uit wisselen en elkaar feedback geven. Bij werkplekleren ga je een halve dag per week naar ‘school’ en het echte leren doe je op de werkvloer. Deze opleiding is samengesteld door medewerkers van verschillende kinderopvangorganisaties in samenwerking met MBO Rijnland. De opleiding wordt gegeven door een docent die naar een vaste kinderopvang locatie komt en vindt dus niet op school plaats. De opleiding bestaat uit een aantal modules die je direct in de praktijk toepast. Je krijgt een eigen werkbegeleider op je locatie die je begeleidt en ondersteunt. Samen bekijk je waar je nu staat, wat je leerpunten zijn en wat je nodig hebt om jezelf verder te ontwikkelen. School sluit dus helemaal aan bij je werk in de praktijk.

De informatiebijeenkomst
Op woensdagavond 5 juni is er een online informatiebijeenkomst over het werkplekleren. Zoek je meest favoriete plek thuis op en laat je helemaal bijpraten over dit werkleertraject door Monique, docent van MBO Rijnland. Ook vanuit Topkids vertellen we je wat je allemaal kunt verwachten. We organiseren deze informatiebijeenkomst samen met FantaziehuisEigen&Wijzer en andere collega’s van Samenwerkende Kinderopvang. Zo is er altijd wel een locatie, dicht bij jou in de buurt.

Over ons
Topkids biedt dag- en buitenschoolse opvang aan voor kinderen van 0 tot 13 jaar. We hebben in momenteel bijna 30 kinderopvanglocaties in Almere, Bunschoten, De Bilt, Maartensdijk, Soest, Soesterberg, Utrecht, Zeewolde en Zeist. Onze vestigingen hebben allemaal een uniek karakter en zijn een fijne plek voor zowel de kinderen áls onze medewerkers. Zo proberen wij een verlengstuk van de huiskamer te zijn. Maar wel een huiskamer waar van alles mogelijk is! We vinden het belangrijk dat medewerkers gezien worden en de ruimte krijgen om het beste uit zichzelf te halen. Bij Topkids staan professionaliteit, flexibiliteit en persoonlijk contact voorop. Ons doel is om kinderen te verzorgen, begeleiden en stimuleren in een omgeving waarin zij zich veilig en vertrouwd voelen. Hierbij kijken we zoveel mogelijk naar het kind als individu met zijn of haar eigen talenten. We bieden een uitdagende omgeving aan, binnen en buiten, en gaan daarbij mee in de natuurlijke nieuwsgierigheid van kinderen. Ons pedagogisch team daagt de kinderen uit om zich spelenderwijs te ontwikkelen en spontaan nieuwe dingen te leren. Al onze medewerkers werken samen om ouders en kinderen de best mogelijke opvang te bieden, maar we halen ook het beste in elkaar naar boven. Als organisatie zijn we leergierig, gedreven en gaan we voor de beste kwaliteit.

Nieuwsgierig en op zoek naar meer informatie?
Kun je niet wachten en wil je graag meer informatie over dit opleidingstraject?  Neem dan contact op met Nathalia of Lauren (recruiters) via werken@topkids.nl of bel naar 030-2211003 of 06-10260396 voor meer informatie. We beantwoorden je vragen graag!

Aanmelden informatiebijeenkomst 'Werkplekleren'

Via dit formulier meld je je aan voor de informatiebijeenkomst op woensdag 5 juni over het werkplekleren.

  • Zo kunnen we alvast bekijken welke vestigingen er bij jou in de buurt zijn.