Vorige week was het een vrolijke boel bij de Topkids vestiging aan de Nachtegaallaan in Maartensdijk. In de tuin, versierd met oranje ballonnen en vlaggen, stond een springkussen en kraampjes vol met kunstwerken en hapjes. Kortom, alle ingrediënten voor een gezellige markt en geslaagd Topkids zomerfeest! De opbrengst ging naar Stichting Dierenweide.

Wie vrijdag 26 augustus langs de Nachtegaallaan liep kon er niet omheen: bij Topkids was het feest! In de door de kinderen versierde tuin stond het vol met ouders, opa’s, oma’s en andere genodigden. Met lekkere hapjes en drankjes, een springkussen en een zandbak vol zandkastelen waren hier alleen maar vrolijke gezichten te ontdekken. In de kraampjes op de gezellige markt werd van alles aangeboden: prachtige knutsels van de kinderen, tweedehands speelgoed dat ouders meebrachten om het een tweede leven te geven en juf Stephanie verkocht zelfgemaakt sensorisch speelmateriaal.

De opbrengst hiervan ging naar Stichting Dierenweide Maartensdijk. Dankzij deze stichting kunnen al vele generaties kinderen en ouderen dieren bekijken en knuffelen in Maartensdijk. In totaal is er €350,- voor de dierenweide opgehaald. Dit werd dankbaar in ontvangst genomen door de voorzitter van de dierenweide Edwin Plug. Eerder al werden er in het dorp collectebussen neergezet. Hiermee hebben de kinderen ook nog een mooi bedrag opgehaald om leuke pakketjes te maken voor alle vrijwilligers van de dierenweide. We danken het Topkids team van de peuterplus groep en buitenschoolse opvang in Maartensdijk voor de geweldige organisatie en kijken met z’n allen terug op een prachtig zomerfeest!