Help elkaar!

We leven in onzekere tijden en met elkaar moeten we proberen het Coronavirus te stoppen. Wij willen een klein beetje verlichting bieden voor de mensen die een cruciaal beroep uitoefenen en échte nood hebben om hun kinderen in de leeftijd tot 13 jaar op te vangen. Juist voor de mensen die er voor ons allemaal zijn, willen wij op onze locatie in Soest aan de Laanstraat 24/7 opvang aanbieden aan alle kinderen van alle locatie’s. Deze opvang is geheel gratis én ook beschikbaar voor kinderen die nu géén opvang genieten van Topkids.

Wanneer 1 van de ouders werkzaam is in een cruciaal beroep, is uiteraard de eerste stap om te kijken binnen je eigen netwerk. Kan je geen opvang vinden, doe dan een beroep op ons. Wij bieden 24 uur per dag, 7 dagen in de week opvang aan.

Op onze locatie is er een slaapgelegenheid ingericht en verzorgen wij ook de maaltijden. Er zijn altijd 2 medewerkers aanwezig en indien nodig bij uitbreiding van het kindaantal zullen wij dit opschroeven.

Uiteraard kunnen wij dit niet alleen. Wij hebben volop speelmogelijkheden zowel binnen als buiten maar we hopen ook op lokale steun. Te denken valt aan bedden, beddengoed, etc… Mocht je hierin iets voor ons kunnen betekenen, horen we graag van je.

Als je gebruik wil maken van onze 24/7 opvang, willen je vragen je in te schrijven via onze website en op het inschrijfformulier bij Opvang –> Kies pakket,  24/7 te kiezen. Onderaan het inschrijfformulier graag de beroepen van (beide) ouder(s) vermelden en na aanmelding graag een verklaring van de werkgever overleggen.

Ook is het mogelijk om dit formulier in te vullen en vooraf te mailen naar info@topkids.nl

Aanvraagformulier noodopvang cruciale beroepsgroepen(1)

Bestaande Topkids ouders kunnen een mailtje sturen naar info@topkids.nl)