Kinderdagverblijf Soest

De eerste vestiging die zichzelf Topkids Kinderopvang mocht noemen was kinderdagverblijf Soest. In 2010 opende dit kinderdagverblijf haar deuren en legde zo de basis voor de kinderopvangorganisatie zoals die er nu staat.

Topkids Soest

In dit vriendelijk ogende, vrijstaande pand bevinden zich een kinderruimte voor dreumesen en peuters van 1,5 tot 4 jaar en een passend ingerichte babyruimte voor 7 baby’s. Het doel is om kinderen te verzorgen, begeleiden en stimuleren in een omgeving waarin zij zich veilig en vertrouwd voelen. Hierbij kijken we zoveel mogelijk naar het kind als individu met zijn/haar eigen talenten. Op deze manier kunnen kinderen zich volop ontwikkelen en de wereld om zich heen ontdekken en krijgt ieder kind de hoge kwaliteit opvang die het verdient.

Het zeer centraal gelegen kinderdagverblijf in Soest is te voet, met de fiets en de auto goed bereikbaar en met het station aan de overkant stap je zo op de trein naar je werk nadat je je kind(eren) bij ons hebt gebracht.

Kleinschaligheid

De kracht van Topkids kinderdagverblijf Soest vloeit voort uit de kleinschaligheid van onze vestiging. We vinden het ontzettend belangrijk dat iedereen zich bij ons thuis voelt en streven ernaar om als verlengstuk van de woonkamer te fungeren. Dit zie je bv. terug in de uitstraling en de inrichting van het pand, maar ook in het contact met de ouders waarbij we zoveel mogelijk met hen willen meedenken en de communicatielijnen met hen kort houden.  

Buitenspelen

De grootste verrassing van de vestiging van kinderdagverblijf Soest is misschien wel de riante tuin waar de kinderen kunnen bewegen, spelen en ontdekken. In deze tuin van ongeveer 300 m2 spelen de kinderen een aantal uur per dag buiten. Het lijkt wel een echt speeldorp! De ene bink rijdt enthousiast rond op een fiets, een andere kan geen genoeg krijgen van de glijbaan. In de zandbak wordt de fantasie van jong en oud geprikkeld en worden naar hartenlust taartjes en ijsjes gemaakt en zandkastelen gebouwd. Ook aan onze eettafel wordt buiten gegeten wanneer het maar kan. Zo krijgen de kinderen zo veel mogelijk frisse lucht wat bevorderlijk is voor de gezondheid en de ontwikkeling. Kijk voor meer informatie op de pagina van de BSO.

Een verlengstuk van de huiskamer

Topkids kinderopvang Soest vindt het belangrijk om een huiselijk karakter te creëren zodat de kinderen zich begeven in een omgeving waarin ze zich veilig en op hun gemak voelen. Zo proberen wij een verlengstuk van de huiskamer te zijn. Maar wel een huiskamer waar van alles mogelijk is! Zo bouwen we de ene dag een kasteel en spelen dat we ridders en prinsessen zijn en lezen we de andere dag uit boekjes over Dribbel, het k’nijntje Zippies en leren de kinderen alles over de dieren op de boerderij. Ook op creatief gebied worden er veel activiteiten aangeboden. Iedere maand wordt er een nieuw thema behandeld met bijbehorende uitdagende activiteiten. Meer informatie over Topkids Kinderopvang Soest is te vinden op deze pagina.

Het jonge kind centraal

Topkids kinderdagverblijf Soest is misschien wel het beste kinderdagverblijf! Wij doen er alles aan om de ontwikkeling van het jonge kind zo goed mogelijk te laten verlopen. Tijdens de week van het jonge kind eren we iedereen die betrokken is bij deze ontwikkeling. Met leuke activiteiten proberen we het prachtige vak van pedagogisch medewerker onder de aandacht te brengen.

Interesse?

Op onze website vind je alle informatie aangaande de tarieven, pakketten en het beleid. Je kunt je direct inschrijven of eerst even komen kijken door een rondleiding aan te vragen. Zou je ook wel medewerker willen worden bij de leukste kinderopvangorganisatie? Bekijk dan onze vacatures op onze website.