Topkids vacatures

Bij Topkids zoeken we altijd naar nieuw talent voor onze kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang locaties. Lijkt het jou leuk om als pedagogisch medewerker in de kinderopvang aan de slag te gaan in Almere, Utrecht, Soest, Soesterberg, Bunschoten, De Bilt, Maartensdijk, Zeewolde of Zeist? Neem dan zeker een kijkje bij onderstaande vacatures!

Wil je weten of jouw diploma toereikend is om te mogen werken in de kinderopvang? Doe dan de diplomacheck of neem contact op met onze recruiters Nathalia of Lauren, zij kijken graag met je mee. Ze zijn telefonisch bereikbaar via 030-2211003 of per mail via werken@topkids.nl.

Ontbreekt jouw ideale vacature op dit moment, maar lijkt het jou wel heel leuk om als pedagogisch medewerker te werken bij Topkids? Dan nodigen we je van harte uit om een open sollicitatie te sturen, zodat we samen kunnen kijken naar de mogelijkheden. We organiseren ook regelmatig meet & greets op locatie.

Stagelopen bij Topkids

Ben jij benieuwd of werken in de kinderopvang iets voor jou is? Lees hier dan meer over stage lopen bij Topkids.

Hopelijk zien we jou snel bij Topkids!

Vacatures op het kinderdagverblijf (KDV)

KDV Almere Noorderplassen (36 uur)

KDV De Bilt (27 uur)

KDV Utrecht Biltstraat (36 uur) verticale groep

KDV Utrecht Zuilen (27-36 uur) verticale groep

Vacatures op de peuterplusgroep (PP)

Pedagogisch Medewerker – PSZ Almere Noorderplassen (13,5 – 22,5 uur)

Pedagogisch Medewerker – PSZ/BSO Almere Noorderplassen

Pedagogisch Medewerker – Peutergroep & BSO Soesterberg

 

Vacatures op de buitenschoolse opvang (BSO)

BSO Zeist (24 uur)

BSO Maartensdijk (18-27 uur)

BSO en Sport BSO Soest (18 tot 27 uur)

BSO Almere Noorderplassen (6-20 uur)

BSO de Bilt (18 tot 20 uur)

Overige Vacatures

Zij-instromer Pedagogisch Medewerker (KDV&BSO) – 12 tot 36 uur

 

Vacatures op het Servicebureau

Online Marketeer (24-32 uur)

Medewerker Technische Dienst (24-36 uur)

Kindplanner (36 uur)

Stage Marketing & Communicatie (vanaf februari 2024)

Sollicitatieprocedure

We hebben de sollicitatieprocedure voor pedagogisch medewerkers bij Topkids inzichtelijk voor je gemaakt. Na ontvangst van je sollicitatie ontvang je een bevestiging en wordt je sollicitatie beoordeeld. Indien deze passend is bij de wensen van de vacature, dan wordt je op locatie uitgenodigd door de clustermanager voor een kennismakingsgesprek. Ben je geschikt voor de vacature en is er een klik? Dan mag je een dagdeel meedraaien op de groep om alvast sfeer te proeven en collega’s te leren kennen. Zijn jullie een match en lijkt het je zelf ook leuk om bij Topkids te komen werken? Dan krijg je een contract toegestuurd van de HR-afdeling en heten we je van harte welkom als nieuwe medewerker!

Reageer je op een vacature op ons servicebureau? Dan volgt er na het eerste gesprek ook nog een tweede gesprek met andere collega’s om een zo duidelijk mogelijk beeld van je te krijgen. Een dagdeel meedraaien is dan niet van toepassing, maar mag natuurlijk wel!

Neem contact met ons op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.