Direct inschrijven Rondleiding

Topkids vacatures

Bij Topkids zijn we regelmatig opzoek naar nieuw talent, oftewel pedagogisch medewerkers voor onze kinderdagverblijven en BSO’s. Lijkt het jou leuk om als pedagogisch medewerker in de kinderopvang aan de slag te gaan in Almere, Utrecht, Soest, Soesterberg, Bunschoten, De Bilt, Maartensdijk of Zeist? Neem dan zeker even een kijkje bij onderstaande vacatures!

Wil je weten of jouw diploma toereikend is om te mogen werken in de kinderopvang? Doe dan de diplomacheck of neem contact op met Esra of Tim, zij kijken graag met je mee! Ze zijn telefonisch bereikbaar via 030-2211003 of per mail via werken@topkids.nl.

Ontbreekt jouw ideale vacature op dit moment, maar lijkt het jou wel heel leuk om als pedagogisch medewerker werkzaam te zijn bij Topkids? Dan nodigen we je van harte uit om een open sollicitatie te sturen, zodat we samen kunnen kijken naar de mogelijkheden. We organiseren ook regelmatig meet & greets op locatie.

Hopelijk zien we jou snel bij Topkids!

 

Vacatures op het kinderdagverblijf (KDV)

 

KDV Soest (36 uur)

KDV Maartensdijk (27-36 uur)

KDV De Bilt (25-34 uur)

 

Vacatures op de de peuterplusgroep (PP)

Peuterplus Maartensdijk (18 tot 21 uur)

Vacatures op de buitenschoolse opvang (BSO)

BSO Soest (18-21 uur)

Sport BSO Soest (18 uur)

Sport BSO Utrecht Elinkwijk (10-27 uur)

BSO de Bilt (12 tot 18 uur)

BSO Maartensdijk (21-36 uur)

BSO Zeist (24-32 uur)

BSO Soest (18-21 uur)

BSO Maartensdijk (18-36 uur)

Activiteiten Coördinator – Cluster BSO (10 uur)

Overige Vacatures

Zij-instromer Pedagogisch Medewerker (KDV&BSO) – 12 tot 36 uur

Flexibel Pedagogisch Medewerker (0-36 uur)

Pedagogisch Medewerker in opleiding (BBL) – Almere, Maartensdijk, Utrecht

Vacatures op het Servicebureau

Communicatie Medewerker (16-24 uur)

Allround Marketing Medewerker (16-32 uur)

Medewerker Financiën (20-36 uur)

Senior Medewerker Financiën (32-40 uur)

Stage Marketing & Communicatie

Sollicitatieprocedure

We hebben de sollicitatieprocedure voor pedagogisch medewerkers bij Topkids inzichtelijk voor je gemaakt. Na ontvangst van je sollicitatie ontvang je een bevestiging en wordt je sollicitatie beoordeeld. Indien deze passend is bij de wensen van de vacature, dan wordt je op locatie uitgenodigd door de clustermanager voor een kennismakingsgesprek. Ben je geschikt voor de vacature en is er een klik? Dan mag je een dagdeel meedraaien op de groep om alvast sfeer te proeven en collega’s te leren kennen. Zijn jullie een match en lijkt het je zelf ook leuk om bij Topkids te komen werken? Dan krijg je een contract toegestuurd van de HR-afdeling en heten we je van harte welkom als nieuwe medewerker!

Reageer je op een vacature op ons servicebureau? Dan volgt er na het eerste gesprek ook nog een tweede gesprek met andere collega’s om een zo duidelijk mogelijk beeld van je te krijgen. Een dagdeel meedraaien is dan niet van toepassing, maar mag natuurlijk wel!

Neem contact met ons op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.