Direct inschrijven Rondleiding

Kom stage lopen in de kinderopvang

Heb jij hart voor kinderen en wil je graag ervaring opdoen in de kinderopvang? Kom dan stage lopen in de kinderopvang bij Topkids! Of je nu HBO’er bent, op het MBO studeert of een ander soort opleiding volgt. Wij hebben een toffe stageplek voor jou!

Een stage om nooit te vergeten

Tijdens jouw stage nemen wij je mee in de wereld van de kinderopvang. Collega’s met ervaring geven jou de juiste begeleiding, maar kijken ook naar wat jij zelf kan. Voorafgaand aan je stage spreken we goed af wat we van elkaar verwachten. Zo kom je niet voor verrassingen te staan!

Bij Topkids stel jij je eigen stage samen

Bij Topkids bieden wij opvang aan kinderen in verschillende leeftijdsgroepen. Zo verzorgen we kinderdagopvang aan kinderen tot vier jaar, maar ook naschoolse opvang voor kinderen in de basisschoolleeftijd. Tijdens jouw stage mag je zelf kiezen met welke leeftijdsgroep jij wilt werken. Wil je graag ervaring opdoen in zowel de kinderopvang als de buitenschoolse opvang? Of eens op het kantoor kijken? Dat kan, jij bepaalt.

Waar zitten we?

We hebben stageplekken verspreid over een groot deel van ons land. Hier vind je al onze vestigingen. Grote kans dat er een plekje is bij jou in de buurt. Vind je die niet? Neem toch contact met ons op. Wij hebben korte lijntjes met andere kinderopvangorganisaties zodat we jou alsnog een passende stageplek kunnen bieden.

Wat krijg jij van ons?

Onze stageplekken

Kinderdagverblijf

Vind jij het leuk om met kleine kinderen om te gaan? Kom dan stage lopen in het kinderdagverblijf. Hier is geen dag hetzelfde! Stage in de kinderopvang betekent dagen vol humor en gezelligheid. Naast het verzorgen van kinderen laat je ze de wereld ontdekken. Bedenk jij met ons leuke activiteiten die ze helpen ontwikkelen?

BSO

Ben jij creatief in het bedenken van leuke spellen en activiteiten? Of wil je dit graag leren? Kom dan stage lopen bij de buitenschoolse opvang. Na een lange schooldag kunnen kinderen hier lekker hun energie kwijt. Jij mag meedenken in de activiteiten die we de kinderen aanbieden. Dat kan zijn: knutselen, koken, spellen of iets anders. Elk idee is welkom!

Sport BSO

Weet jij kinderen enthousiast te maken voor een sportactiviteit? Kom dan stage lopen bij de Sport BSO. Na een lange schooldag hebben kinderen zin om te bewegen. Jij mag ze mee naar buiten nemen om activiteiten en sporten te doen die jij zelf ook te gek vindt. Wat is er leuker dan dat?

Enthousiast geworden om stage bij ons te komen lopen? Neem dan contact op met Esra of Tim, zij kijken graag met je mee! Ze zijn telefonisch bereikbaar via 030-2211003 of per mail via werken@topkids.nl of via het invulformulier onderaan deze pagina.