Kinderdagverblijf De Bilt

Topkids kinderdagverblijf De Bilt; een plek waar kinderen zich ontwikkelen

Ouders en kinderen in De Bilt kunnen niet meer om Topkids heen. Na het openen van een peuteropvang en BSO in 2021, openen we ook een kinderdagverblijf in De Bilt. Topkids kinderdagverblijf De Bilt is een kleinschalig en professioneel kinderdagverblijf, gevestigd in een modern, nieuw en licht pand met een prachtige ontdekkingstuin. Het kinderdagverblijf straalt knusheid uit en gaat dagopvang verzorgen voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar.

Vijf verschillende groepen

Topkids vindt het belangrijk om een huiselijk en kleinschalig karakter te creëren, zodat kinderen zich begeven in een veilige en vertrouwde plek om zich optimaal te kunnen ontwikkelen. Op het kinderdagverblijf van Topkids in De Bilt bieden wij opvang aan vijf verschillende groepen. Er is ruimte voor twee babygroepen (blauw & paars), één verticale groep (groen) en twee peutergroepen (geel & oranje). Door de kleinschaligheid hechten we er veel waarde aan dat baby`s en peuters de liefdevolle aandacht krijgen die ze verdienen, om zich volop te kunnen ontwikkelen.

Activiteitaanbod

We bieden duurzaam en uitdagend speelgoed, passend bij de verschillende leeftijdsfases die een kind doorloopt. Voor baby`s vinden we een rustige omgeving van belang en voor de peuters richten we ons meer op het aanbod van uitdaging. Wanneer de peuters opzoek zijn naar nóg meer uitdaging, kunnen we ook activiteiten organiseren buiten de grenzen van het kinderdagverblijf. In de lange centrale hal worden regelmatig gymlessen, muzieklessen en speciale activiteiten voor de oudste peuters georganiseerd, maar wordt ook gebruikt voor het lezen van een boekje.

Natuurbeleving

Kinderdagverblijf De Bilt beschikt over een prachtige ontdekkingstuin. De kinderen hebben hier alle ruimte om op onderzoek te gaan en te spelen met allerlei materiaal. Weer of geen weer, de kinderen kunnen hier volop hun energie kwijt. Er is een grote tuin met een afgeschermde speelplek voor de allerkleinsten. In de tuin zijn leuke attributen te vinden zoals een waterspeelplaats, een voorleeshoekje, een tuinhuis met veranda en picknicktafels. Voldoende ruimte en uitdaging dus voor de kinderen om zich uit te leven en te ontwikkelen.

Interesse in Topkids Kinderopvang?

Op onze website www.topkids.nl vind je alle informatie aangaande de tarieven, (flexibele) pakketten en ruime openingstijden. Je kunt je kind(eren) direct inschrijven of eerst even vrijblijvend komen kijken door een rondleiding aan te vragen. Naast onze website, zijn we ook telefonisch bereikbaar via 030-2210865 of per mail [email protected].