Kinderdagverblijf Wittevrouwen

Ons kinderdagverblijf, gevestigd in de Utrechtse wijk wittevrouwen aan de Biltstraat, is al meer dan twintig jaar een begrip in de wijk voor werkende ouders. De kracht van kinderdagverblijf wittevrouwen is de kleinschaligheid van deze Topkids Kinderopvang vestiging waardoor we onze visie, kinderdagverblijf als verlengstuk van de huiskamer, kunnen waarborgen.

 

Kleinschalige opvang bij Topkids kinderdagverblijf wittevrouwen

Kinderdagverblijf wittevrouwen beschikt over 1 verticale groep waarbij iedere dag aan in totaal 16 bengeltjes opvang wordt aangeboden in de leeftijd van 0 tot 4 jaar. Een vast team van gediplomeerde pedagogisch medewerkers werkt vanuit het uitgangspunt dat baby’s, dreumes en peuters het heppienest zijn als ze worden opgevangen in een veilige en vertrouwde omgeving. Naast professionele opvang is dit kinderdagverblijf in wittevrouwen déplek waar jonge kinderen zichzelf kunnen ontwikkelen, plezier kunnen maken en vriendschappen sluiten.

 

Thema gerichte activiteiten

Vanuit de gedachte dat ieder kind een homo ludens (spelend mens) is, vinden we het belangrijk dat kinderen bij ons kinderdagverblijf in wittevrouwen spelenderwijs leren ontdekken en uitproberen. Hierbij kijken we voortdurend naar de mogelijkheden van de kinderen, de leeftijdsfase waarin ze zich bevinden en sluiten hierop aan met ons activiteitenaanbod. Dit activiteitenaanbod is verbonden aan uitdagende thema’s, waarbij we ons richten op de cognitieve, sociaal, motorische, creatieve en taalontwikkeling. Zie voor meer informatie over het activiteitenprogramma ons pedagogisch beleid.

 

Uitdagende binnen- en buitenruimte

Dit kinderdagverblijf, gevestigd in Wittevrouwen, is gehuisvest in een karakteristiek pand. Het beschikt over hoge plafonds en openslaande deuren naar een uitdagende tuin waarin we ook een zandhofje hebben gecreëerd. Het kan echt worden gezien als een kindergarden voor jonge kinderen die graag bij ons komen spelen en ontdekken.

Maar ook binnen is er voldoende uitdaging voor de kinderen en zijn er gezellige en uitdagende hoekjes ingericht waar kinderen zich naar hartenlust kunnen uitleven. Gedurende de dag besteden we aandacht aan actieve momenten maar daarnaast vinden we het ook belangrijk dat kinderen tot rust komen waarbij er bijvoorbeeld een boekje kan worden voorgelezen over ‘de Spin Partou die bezig is met het weven van zijn web’.

 

Verschillende opvangmogelijkheden

De vestiging is vijf dagen per week geopend van 7:30- 18:30 uur. Het tarief voor de opvang is terug te vinden op onze website www. topkids.nl en biedt het volledige all inclusive pakket. Hierbij kan worden gedacht aan zuivelproducten rechtstreeks vanuit de melkfabriek of een gezonde krakeling aan het einde van de middag. Indien de groepsgrootte het toelaat behoort ook het ruilen en wisselen van dagen tot de mogelijkheden.

 

Interesse in onze opvang? Neem contact op met Topkids Kinderopvang!

Wanneer je geïnteresseerd ben in onze opvang, dan bekijken we de mogelijkheden graag voor je. Het maakt niet uit hoeveel uur per week je af wilt nemen. Zie voor meer informatie onze website www.topkids.nlof neem telefonisch contact met ons op via 0346-243564. Ook per mail zijn we goed bereikbaar via info@topkids.nl. Ben je benieuwd naar de andere mogelijkheden in de Utrechtse wijk Wittevrouwen? Kijk dan op de pagina van deze vestiging. Daarnaast is het uiteraard altijd mogelijk om een keer vrijblijvend te komen kijken!