Kinderdagverblijf Westbroek

Topkids kinderdagverblijf Westbroek; een plek waar kinderen zich ontwikkelen

Topkids kinderdagverblijf Westbroek is een kleinschalig en professioneel kinderdagverblijf, gevestigd in een ruim lokaal in Basisschool ’t Kompas in Westbroek. Het kinderdagverblijf straalt knusheid uit en gaat dagopvang verzorgen voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar.

Verticale groep

Topkids vindt het belangrijk om een huiselijk en kleinschalig karakter te creëren, zodat kinderen zich begeven in een veilige en vertrouwde plek om zich optimaal te kunnen ontwikkelen. Op het kinderdagverblijf van Topkids in Westbroek bieden wij opvang aan kinderen van 0 tot 4 jaar (verticale groep). Door de kleinschaligheid hechten we er veel waarde aan dat baby`s en peuters de liefdevolle aandacht krijgen die ze verdienen, om zich volop te kunnen ontwikkelen.

Activiteitaanbod

We bieden duurzaam en uitdagend speelgoed, passend bij de verschillende leeftijdsfases die een kind doorloopt. Voor baby`s vinden we een rustige omgeving van belang en voor de peuters richten we ons meer op het aanbod van uitdaging. Wanneer de peuters opzoek zijn naar nóg meer uitdaging, kunnen we ook activiteiten organiseren buiten de grenzen van het kinderdagverblijf. Wanneer de school uit is kunnen wij tevens gebruikmaken van de speelmogelijkheden in de hal van de school.

Natuurbeleving

Kinderdagverblijf Westbroek heeft een veilige en omheinde speelplek met een buitentoilet en een zandbak, speeltoestellen en veel buitenspeelgoed. De kinderen hebben hier alle ruimte om op onderzoek te gaan en te spelen met allerlei materiaal. Weer of geen weer, de kinderen kunnen hier volop hun energie kwijt. Ook kan er na schooltijd gebruik worden gemaakt van een voetbalkooi en een groot speelterrein met een speeltuin met klimrekken, glijbaan, zandbak en een kruiptunnel. Er is een mooie moestuin aanwezig waar we met de kinderen kunnen tuinieren. Voldoende ruimte en uitdaging dus voor de kinderen om zich uit te leven en te ontwikkelen.

Interesse in Topkids Kinderopvang?

Op onze website www.topkids.nl vind je alle informatie aangaande de tarieven, opvangpakketten en ruime openingstijden. Je kunt je kind(eren) direct inschrijven of eerst even vrijblijvend komen kijken door een rondleiding aan te vragen. Naast onze website, zijn we voor vragen ook bereikbaar via planning@topkids.nl.