Kinderdagverblijf Almere Waterwijk

Topkids kinderdagverblijf Almere-Waterwijk; een plek waar kinderen zich ontwikkelen

Ouders en kinderen in Almere Waterwijk kunnen niet meer om Topkids heen. Sinds maart 2022 hebben we daar een nieuwe vestiging geopend. Topkids kinderdagverblijf Almere Waterwijk is een kleinschalig en professioneel kinderdagverblijf, gevestigd in ruim opgezette en sfeervolle locatie met een prachtige ontdekkingstuin. Het kinderdagverblijf straalt knusheid uit en gaat dagopvang verzorgen voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar.

Vijf verschillende groepen

Topkids vindt het belangrijk om een huiselijk en kleinschalig karakter te creëren, zodat kinderen zich begeven in een veilige en vertrouwde plek om zich optimaal te kunnen ontwikkelen. Op het kinderdagverblijf in Almere Waterwijk werken we met kleine groepen, waarbij en ruimte is voor babygroep Ieniemienie (0 tot 1,5 jaar), babygroep Pino (0-2 jaar), dreumes-/peutergroep Koekiemonster (1-3 jaar), peutergroep Tommie (2-4 jaar) en de 3+ groep Elmo. Door de kleinschaligheid hechten we er veel waarde aan dat baby`s en peuters de liefdevolle aandacht krijgen die ze verdienen, om zich volop te kunnen ontwikkelen.

Activiteitaanbod

We bieden duurzaam en uitdagend speelgoed, passend bij de verschillende leeftijdsfases die een kind doorloopt. Voor baby`s vinden we een rustige omgeving van belang en voor de peuters richten we ons meer op het aanbod van uitdaging. Wanneer de peuters opzoek zijn naar nóg meer uitdaging, kunnen we ook activiteiten organiseren buiten de grenzen van het kinderdagverblijf.

Natuurbeleving

Kinderdagverblijf Almere Waterwijk beschikt over een prachtige ontdekkingstuin. De kinderen hebben hier alle ruimte om op onderzoek te gaan en te spelen met allerlei materiaal. Weer of geen weer, de kinderen kunnen hier volop hun energie kwijt.

Interesse in Topkids Kinderopvang?

Op onze website www.topkids.nl vind je alle informatie aangaande de tarieven, (flexibele) pakketten en ruime openingstijden. Je kunt je kind(eren) direct inschrijven of eerst even vrijblijvend komen kijken door een rondleiding aan te vragen. Naast onze website, zijn we ook telefonisch bereikbaar via 0346-243564 of per mail info@topkids.nl.