Kinderdagverblijf Zeist

Topkids kinderdagverblijf Zeist; een plek waar kinderen zich ontwikkelen

Binnenkort kunnen ook de ouders en kinderen vanuit Zeist niet meer om Topkids heen en openen we een nieuwe vestiging. Topkids kinderdagverblijf Zeist is een kleinschalig en professioneel kinderdagverblijf dat al meer dan 25 jaar een begrip is in Utrecht en omgeving. Het karakteristieke pand dat aandoet als een Speelkasteel, gelegen in de groene en rustige wijk Valckenbosch, straalt knusheid uit en gaat dagopvang verzorgen voor kinderen in de leeftijd van 0-4 jaar.

Een baby-, en peutergroep

Topkids vindt het belangrijk om een huiselijk en kleinschalig karakter voor jullie kroost te creëren, zodat kinderen zich begeven in een veilige en vertrouwde plek om zich optimaal te kunnen ontwikkelen. Op het kdv in Zeist werken we met kleine groepen, waarbij en ruimte komt voor 2 babygroepen en een 1 peutergroep. Door de kleinschaligheid hechten we er veel waarde aan dat baby`s en peuters de liefdevolle aandacht krijgen die het verdient, aangezien ’t Kleine volkje dit nodig heeft om zich volop te kunnen ontwikkelen. Zowel als individu en tijdens de interactie met Vriendjes. Naast de begeleiding van de kinderen vinden we ook het contact met ouders tijdens de opvang van groot belang, aangezien we er alles aandoen om het hun ’t Rakkertje naar de zin te maken.

Activiteitaanbod

We bieden duurzaam en uitdagend speelgoed, passend bij de verschillende leeftijdsfases die een kind kan doorlopen. Hierbij kan worden gedacht aan Kiekeboe spelletjes voor de allerkleinsten of we kruipen met de wat oudere kinderen in de rups. Voor baby`s vinden we een rustige omgeving van belang en voor de peuters mag het wat meer een beestenboel zijn en richten we ons meer op het aanbod van uitdaging. Wanneer de peuters opzoek zijn naar nóg meer uitdaging, kunnen we ook activiteiten organiseren buiten de grenzen van het kinderdagverblijf. Indien de Lente zich aandient, kunnen we bijvoorbeeld een uitstapje maken naar de kinderboerderij om een bezoekje te brengen aan het kalfje Partou.

Natuurbeleving

Kinderdagverblijf Zeist beschikt over een natuur-, en ontdektuin, wat wordt omgetoverd tot een gave Tovertuin. De kinderen mogen hier lekker vies mogen worden na een dag tussen de bomen, het water en het zand te hebben geravot. In de buitenruimte bevindt zich ook de geheime tuin waar er voor kinderen volop de mogelijkheid is om zich te kunnen verstoppen. De kinderen kunnen in deze Kindergarden, die stimuleert tot onderzoek, volop hun energie kwijt.

Interesse in Topkids Kinderopvang?

Topkids Zeist is onze eerste vestiging met zowel kinderdagopvang als BSO onder één dak. We zijn er voor zowel Kind & Co en bespreken graag de mogelijkheden. Op onze website www.topkids.nl vind je alle informatie aangaande de tarieven, (flexibele) pakketten en ruime openingstijden. Je kunt je kind(eren) direct inschrijven of eerst even vrijblijvend komen kijken door een rondleiding aan te vragen. Naast onze website, zijn we ook telefonisch bereikbaar via 0346-243564 of per mail info@topkids.nl