Alles over kinderdagverblijf Zeist

Welkom bij Topkids kinderdagverblijf Zeist! Je vind ons in de wijk Valckenbosch. In ons prachtige karakteristieke pand vind je ons kleinschalig en professioneel kinderdagverblijf. Stap je hier binnen dan voelt het knus en gezellig. Topkids Zeist verzorgt dagopvang voor kinderen in de leeftijd van 0-4 jaar.

Groepen kinderdagverblijf Zeist

Dankzij het kleinschalige en huiselijke karakter voelen kinderen zich snel thuis op ons kinderdagverblijf. Dat is belangrijk, want een veilige omgeving is de basis voor kinderen om zich optimaal te kunnen ontwikkelen. Je vindt op ons kinderdagverblijf twee babygroepen voor kinderen van 0 tot 2 jaar. Daarnaast hebben we een peutergroep waarin we kinderen van 2 tot 4 jaar opvangen.
We hechten er veel waarde aan dat baby`s en peuters de liefdevolle aandacht krijgen die ze verdienen. Naast begeleiding van de kinderen werken we graag samen met de ouders. Zij kennen hun kind tenslotte het best!

Activiteitaanbod

Op ons kinderdagverblijf in Zeist vind je duurzaam en uitdagend speelgoed. Dit speelgoed is passend bij de verschillende leeftijdsfases die een kind doorloopt. Zo is voor elke leeftijd uitdagend speelgoed. Op de babygroep is de inrichting rustig. Het speelgoed aanbod past bij de leeftijd van 0 tot 2 jaar. Op de peutergroep is het speelgoed en de activiteiten die we doen uitdagender, passend bij de leeftijd. Wanneer de peuters opzoek zijn naar nóg meer uitdaging, kunnen we ook activiteiten organiseren buiten de grenzen van het kinderdagverblijf. Denk bijvoorbeeld een uitstapje naar een park in de buurt of een kinderboerderij.

Natuurbeleving bij kinderdagverblijf Zeist

De kinderopvang in Zeist beschikt over een natuur-, en ontdektuin. In de tuin kunnen kinderen al hun energie kwijt! De kinderen mogen hier lekker vies worden. Spelen met natuurlijke elementen zoals water en het zand zijn heel leerzaam voor kinderen. Je kunt in de blog Daarom vieren we Modderdag lezen waarom we dit willen stimuleren.

Interesse in Kinderdagverblijf Zeist?

Topkids Zeist is onze eerste vestiging met zowel kinderdagopvang als BSO onder één dak. We zijn er voor kinderen van 0 tot 12. Dat heeft als voordeel dat als het kind later ook gebruik gaat maken van BSO Zeist, de ruimte al bekend is. Meer weten en benieuwd hoe het kinderdagverblijf Zeist er van binnen uitziet? Bekijk hier de foto’s en de informatie over de tarieven, (flexibele) pakketten en openingstijden. Je kunt je kind(eren) direct inschrijven of eerst even vrijblijvend komen kijken door een rondleiding aan te vragen. Neem daarvoor contact met ons op.