BSO Almere Noorderplassen

 

 

De buitenschoolse opvang van Almere Noorderplassen is dé plek waar kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar na schooltijd aan de slag kunnen met heel veel leuks! Er is hier geen tijd om je te vervelen. Met iedere maand een nieuw thema worden er ontelbaar veel verschillende creatieve, sportieve, uitdagende en interessante activiteiten en uitstapjes aangeboden. Tijdens vakanties werken we met speciale vakantieprogramma’s. Kinderen krijgen volop ruimte om van alles te kunnen ontdekken, passend bij hun leeftijd. Op de BSO is het elke dag een feestje!

Door ons gevarieerde en uitdagende activiteitenprogramma, leren de kinderen op BSO Almere Noorderplassen zowel zichzelf als de wereld om zich heen ontdekken en bevordert het een gezonde leefstijl.

De locaties van Topkids

Onze Topkids BSO’s in Almere Noorderplassen zijn verdeeld over 3 locaties. Zo is er voor iedere leeftijdsgroep een eigen plek die helemaal naar de wensen van de kinderen is ingericht. Op Razeil 19 hebben we drie grote ruimtes voor de 4 tot 6-jarigen, dit is Topkids BSO Razeil Junior. Ga je hier met de trap naar boven, dan kom je terecht bij de drie mooie grote en lichte ruimtes voor de 6 tot 8-jarigen, voor Topkids BSO Razeil. Op Kraaiennest 10 zitten de grootste kids, de 8+ groep in hun eigen (bijna-) tienerpaleisje. Dit is Topkids BSO Almere Noorderplassen.

Op ontdekking!

Na schooltijd worden de kinderen opgehaald door onze enthousiaste Topkids medewerkers en gaan we direct op ontdekking, waarbij een gezonde dosis buitenlucht centraal staat. Voordat we overgaan tot actie, wordt (eenmaal aangekomen op de plaats van bestemming) eerst het energiepijl weer een beetje aangevuld door een gezonde snack en zijn we nieuwsgierig naar hoe de schooldag van de kinderen is verlopen.

Uitdaging in de natuur

Iedere maand staat er een nieuw thema centraal waardoor kinderen zich nooit hoeven te vervelen. De activiteiten kunnen zowel binnen als buiten plaatsvinden. We gaan met de kinderen op ontdekking door middel van sport, spel en onderzoeks- en ervaringsgerichte activiteiten en uitstapjes in de natuur.

Terug op het BSO honk

Naast ons uitdagende activiteiten aanbod op Topkids Almere Noorderplassen, is er uiteraard ook volop ruimte voor ontspanning en geven we kinderen volop de mogelijkheid om te chillen. Aan het einde van de middag komen de kids weer terug op het vertrouwde BSO honk en is er een ruime mogelijkheid om te knutselen, dansen, een toneelstuk op te zetten of rustig bijkomen na een schooldag door het lezen van een boek.

Dan worden de kinderen weer opgehaald door hun ouders en nemen we de tijd voor de overdracht. Negen van de tien keer gaan de kinderen naar huis met een gezonde blos op hun wangen, na een enerverende middag.

Nieuwsgierig geworden naar Topkids Almere Noorderplassen?

Neem dan contact met ons op! Je kunt je kind(eren) vrijblijvend inschrijven en een rondleiding aanvragen. Dat kan via onze website en onze afdeling Planning en Klantcontact is telefonisch bereikbaar via 0346-243564 of per mail info@topkids.nl.