BSO Zeist

Topkids BSO Zeist; een plek waar kinderen zich na een schooldag thuis voelen!

Binnenkort kunnen ook de ouders en kinderen vanuit Zeist niet meer om Topkids heen en openen we een nieuwe vestiging met zowel kinderdagopvang als BSO onder één dak. Op deze veelzijdige BSO in Zeist, gevestigd in de rustige en groene wijk Valckenbosch, staat een karakteristiek pand dat aandoet als een sfeervolle blokhut. Een BSO waarop onze Topkids kanjers zich na een drukke schoolmiddag heerlijk kunnen uitleven of juist kunnen chillen.

Een verlengstuk van de huiskamer

Topkids BSO Zeist vindt het belangrijk om een huiselijk en kleinschalig karakter te creëren zodat kinderen zich begeven in een omgeving waarin ze zich veilig en op hun gemak voelen. We bieden ruimte aan veel kinderen, maar het zal aanvoelen als ’t kleine volkje, waar iedereen elkaar kent en zowel Vriendjes vanuit school als de BSO elkaar treffen. Het streven is om een verlengstuk van de huiskamer te zijn, waar iedereen zich thuis voelt. De ruimtes zullen zowel vernieuwend als uitdagend worden ingericht, waarbij zoveel mogelijk gebruik wordt gemaakt van natuurlijke materialen.

Veelzijdig activiteitenaanbod

Het doel van Topkids BSO Zeist is om schoolgaande kinderen een uitdagende, avontuurlijke en ontspannen middag te bezorgen. Het activiteitenaanbod op de BSO is zeer divers en volledig afgestemd op de wensen van de kinderen. Vanuit onze grote woonkeuken kunnen bv. de heerlijkste gerechten worden geserveerd, biedt ons atelier ruimte voor creatieve tentoonstelling en is er in het vrije expressie lokaal volop gelegenheid voor de kinderen om energie kwijt te kunnen op het gebied van sport, muziek of het theaterstuk Partou ten tonele te kunnen brengen. Mochten de kinderen niet willen deelnemen aan een specifieke activiteit, maar simpelweg toe zijn aan een spelletje Kiekeboe? Dan is dit uiteraard ook mogelijk!

Natuurbeleving

Op de buitenschoolse opvang van Topkids Kinderopvang creëren we een natuurlijke omgeving waarin kinderen worden uitgedaagd en geïnspireerd raken door een gevarieerd aanbod aan buitenschoolse activiteiten. Natuurbeleving staat hierin centraal. Dit zie je terug in onze super gave ontdek-, en natuurtuin wat niet onderdoet voor de bosplaats of een sterrenbos. De kids kunnen in deze Kindergarden naar hartenlust hun energie kwijt. Of juist heel rustig en stiekem met een verrekijker opzoek naar een kraaiennest die verstopt zit tussen de hoge bomen. Voor de echte waaghalzen kan dit ook vanuit een hoge toren op ons Speelkasteel.

Interesse in Topkids Kinderopvang?

Topkids BSO Zeist is onze eerste vestiging in Zeist. Op onze website www.topkids.nl vind je alle informatie aangaande de tarieven, pakketten en mogelijkheden. We zijn er voor zowel Kind & Co en bekijken graag de mogelijkheden. Je kunt je kind(eren) direct inschrijven of eerst even vrijblijvend komen kijken door een rondleiding aan te vragen. Naast onze website, zijn we ook telefonisch bereikbaar via 0346-243564 of per mail info@topkids.nl