Direct inschrijven Rondleiding plannen Inschrijven Rondleiding

Peuterplus Soest

‘Ik wil niet naar het kinderdagverblijf, ik ben al groot!’ en ‘Wanneer mag ik ook een keer naar de grote school?’ Herkenbaar? Dan is de Peuterplusgroep misschien iets voor jullie!

Op deze vestiging van Topkids, in de achtertuin van het kinderdagverblijf aan de Torenstraat in Soest, leren kinderen spelenderwijs de sociale, motorische en cognitieve vaardigheden die ze nodig hebben om een goede start op de basisschool te kunnen maken. Na de baby- en dreumesgroep van het kinderdagverblijf stromen de kinderen automatisch door naar deze gezellige ruimte waar ze met hun leeftijdsgenootjes allemaal uitdagende activiteiten krijgen aangeboden. En door de gezamenlijke tuin kunnen de kinderen ook gewoon nog genieten van de geborgenheid van het kinderdagverblijf waar ze als baby’tje binnen kwamen.

group
Algemene informatie
Ophalen & tijden
Pakketten & prijzen
Rekentool
Pedagogisch beleid
GGD

Contact en adres

Torenstraat 13
3764 CK Soest
035-6020006 (voor contact met de groep van je kind)
0346-214323 (voor vragen over je nieuwe/bestaande contract of factuur)
[email protected]
KvK nummer: 50634089
LRK nummer: 787297094

Groepen

Bij Topkids Peuterplus Soest is 1 kleinschalige peutergroep van 16 kinderen van 2-4 jaar. De kinderen starten meestal op het kinderdagverblijf en stromen rond 2,5 jaar door naar de peutergroep. Wanneer je kind 4 jaar geworden is kan hij/zij doorstromen naar onze geweldige BSO. Vergeet je daarvoor niet op tijd aan te melden!

Al onze pakketten zijn inclusief warme biologische maaltijden, tussendoortjes en luiers.

Certificaat Klachtenvrij

De peutergroep van Topkids Soest is klachtenvrij in 2022! Topkids heeft voor deze opvang locatie een certificaat gekregen van de geschillencommissie Kinderopvang.

Beoordeling VerbeterMeter

Tevreden klanten staan gelijk aan een goede dienstverlening. Wij meten continu de tevredenheid van onze ouders en verzorgers en maken daarvoor gebruik van de VerbeterMeter.

Beoordelingen via VerbeterMeter

Onze missie

Ons doel is om kinderen te verzorgen, begeleiden en stimuleren in een omgeving waarin zij zich veilig en vertrouwd voelen. Hierbij kijken we zoveel mogelijk naar het kind als individu met zijn/haar eigen talenten. Toch vragen?

Over Topkids

Je bent nieuwsgierig hè ;-)

Wij snappen dat wel!

Wil je weten hoe gezellig onze peuteropvang in het echt is? Je bent van harte welkom om een keer te komen kijken! Geen opvang nodig en tóch nieuwsgierig loop dat alvast hiernaast rond door onze groepsruimte.

Direct inschrijven

Ons Topteam

Dyonne

Helen

Rosa

Emine

Dyonne

Clustermanager [email protected]

Imke

Meewerkend Coördinator

Sharon

Word jij onze nieuwe collega?Klik hier om te solliciteren
Wanneer voelde jij je weer kind?