Ook dit jaar doet Topkids mee aan de bakactie voor KiKa. KiKa financiert de onderzoeken naar kanker bij kinderen om zo de genezingskans te verhogen en de behandelmethodes te verbeteren. Om onderzoeken te financieren is er veel geld nodig. Daarom zullen er in de week van 13 tot en met 17 maart verschillende bak-activiteiten voor dit goede doel plaatsvinden op de vestigingen van Topkids.

We willen de kinderen graag meegeven dat je elkaar kunt helpen waar nodig en dat het belangrijk is om je steentje bij te dragen aan de maatschappij. Daarnaast is het bakken zelf ook ontzettend leerzaam voor de kinderen. Denk hierin bijvoorbeeld aan het samenwerken met elkaar of het afwegen van de ingrediënten.

Bij het ophalen van de kind(eren) kunnen er iedere middag in deze week tegen een (kleine) bijdrage zelfgemaakte lekkernijen mee naar huis genomen worden. Op de vestiging staat een collectebus klein-, of briefgeld in gedoneerd kan worden. Er hangt ook een poster met een QR-code. Door deze te scannen kom je bij onze actiepagina terecht (Topkids voor Kika – Bakken voor KiKa) waar via i-deal ook een bedrag naar keuze gedoneerd kan worden aan dit goede doel.

Wij gaan er weer een feestje van te maken met de kinderen én hopen van harte dat we een prachtig bedrag ophalen voor KiKa. De foto’s van de activiteiten en het uitreiken van de cheque zullen we uiteraard delen via onze social media kanalen.