BSO Zeist Patijnpark

Topkids buitenschoolse opvang in Zeist Patijnpark; een plek waar kinderen zich kunnen uitleven

Topkids buitenschoolse opvang Zeist Patijnpark is een professionele BSO, gevestigd in een volledig duurzaam verbouwde locatie aan de rand van het centrum van Zeist. Dit is dé plek waar kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar na schooltijd aan de slag kunnen met heel veel leuks! Er is hier geen tijd om je te vervelen. Met iedere maand een nieuw thema worden er ontelbaar veel verschillende creatieve, sportieve, uitdagende en interessante activiteiten en uitstapjes aangeboden. Tijdens vakanties werken we met speciale vakantieprogramma’s. Kinderen krijgen volop ruimte om van alles te kunnen ontdekken, passend bij hun leeftijd. Op de BSO is het elke dag een feestje!

Activiteitaanbod

Door ons gevarieerde en uitdagende activiteitenprogramma, leren de kinderen op BSO Zeist Patijnpark zowel zichzelf als de wereld om zich heen ontdekken en bevordert het een gezonde leefstijl. We bieden duurzaam en uitdagend speelgoed, passend bij de verschillende leeftijdsfases. We kunnen tevens gebruikmaken van de speelmogelijkheden in de hal van de school.

Natuurbeleving

BSO Zeist Patijnpark heeft een veilige en mooie natuurlijke tuin. De kinderen hebben hier alle ruimte om op onderzoek te gaan en te spelen met allerlei materiaal. Weer of geen weer, de kinderen kunnen hier volop hun energie kwijt. Ook in de buurt rondom de buitenschoolse opvang zijn verschillende leuke speelplekken waar we graag naartoe gaan. Voldoende ruimte en uitdaging dus voor de kinderen om zich uit te leven en te ontwikkelen.

Interesse in Topkids Kinderopvang?

Op onze website www.topkids.nl vind je alle informatie aangaande de tarieven, opvangpakketten en ruime openingstijden. Je kunt je kind(eren) direct inschrijven of eerst even vrijblijvend komen kijken door een rondleiding aan te vragen. Naast onze website, zijn we voor vragen ook bereikbaar via planning@topkids.nl.