Kinderdagverblijf Almere Noorderplassen

Topkids kinderdagverblijf Almere-Noorderplassen; een plek waar kinderen zich ontwikkelen

Ouders en kinderen in Almere Noorderplassen kunnen niet meer om Topkids heen. In het voorjaar van 2022 openen we daar een nieuwe vestiging. Topkids kinderdagverblijf Almere Noorderplassen is een kleinschalig en professioneel kinderdagverblijf, gevestigd in ruim opgezette en sfeervolle locatie met een prachtige ontdekkingstuin. Het kinderdagverblijf straalt knusheid uit en gaat dagopvang verzorgen voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar.

Het kinderdagverblijf van Topkids Almere Noorderplassen is gevestigd in Almere Stad. Naast het kinderdagverblijf bevindt zich de peuterspeelzaal en de BSO. Het sfeervolle pand heeft een ruime centrale hal en groepsruimtes met ieder twee slaapkamers, een aparte keuken en sanitaire ruimtes. Het pand is gezellig en sfeervol ingericht en biedt de grote en lichte groepsruimtes een prachtig uitzicht op de groene omgeving.

Zes verschillende groepen

Topkids vindt het belangrijk om een huiselijk en kleinschalig karakter te creëren, zodat kinderen zich begeven in een veilige en vertrouwde plek om zich optimaal te kunnen ontwikkelen. Op het kinderdagverblijf in Almere Noorderplassen bieden we ruimte aan zes groepen dagopvang;  waarvan drie babygroepen (0 tot 2 jaar), 2 peutergroepen (2 tot 4 jaar) en een dreumes/peutergroep (1,5 tot 4 jaar). Door de kleinschaligheid hechten we er veel waarde aan dat baby`s en peuters de liefdevolle aandacht krijgen die ze verdienen, om zich volop te kunnen ontwikkelen.

Activiteitaanbod

Bij kinderdagverblijf Topkids Almere Noorderplassen is er ruimte voor speciale activiteiten zoals peutergym en sport & spel waar de motorische vaardigheden van de kinderen spelenderwijs wordt stimuleert. De pedagogisch medewerkers bieden verschillende leeftijdsgerichte activiteiten aan, zoals het maken van moddertaartjes, het experimenten met zintuigen, het leren van kunst maken met natuurschatten, interactief voorlezen en de zoektocht naar kriebel-beestjes. We bieden duurzaam en uitdagend speelgoed, passend bij de verschillende leeftijdsfases die een kind doorloopt. Voor baby`s vinden we een rustige omgeving van belang en voor de peuters richten we ons meer op het aanbod van uitdaging. Wanneer de peuters opzoek zijn naar nóg meer uitdaging, kunnen we ook activiteiten organiseren buiten de grenzen van het kinderdagverblijf.

Natuurbeleving

We doen veel aan natuurbeleving bij Topkids, dit vergroot het plezier van kinderen en stimuleert een gezonde ontwikkeling. Uniek bij onze vestiging is de ligging met tuinen rondom het hele pand. De grote tuin is ingericht met een klimberg, ontdekkingstuin,  babytuin en een moestuin. Kinderen kunnen spelen in de blokhutten, er is een zandbak en een fietsparcours. In de moestuin plukken wij heerlijke aardbeien, tomaten en ander lekker fruit of groente met de kinderen en in de herfst genieten we van onze eigen appels waarmee we appelmoes maken en appelflapjes bakken. Ook bloeien er prachtige bloemen en kijken we graag naar ons zelfgemaakt insectenhotel.

Interesse in Topkids Kinderopvang?

Op onze website vind je alle informatie aangaande de tarieven, (flexibele) pakketten en ruime openingstijden. Je kunt je kind(eren) direct inschrijven of eerst even vrijblijvend komen kijken door een rondleiding aan te vragen. Naast onze website, zijn we ook telefonisch bereikbaar via 0346-243564 of per mail info@topkids.nl.