Direct inschrijven Rondleiding plannen Inschrijven Rondleiding

BSO Zeewolde

Deze locatie heeft ook een kinderdagverblijf

Op de Topkids buitenschoolse opvang is geen tijd om je te vervelen! In de ruim opgezette vestiging van de BSO in Zeewolde vermaak jij je opperbest. Na schooltijd kun je hier aan de slag kunnen met allerlei leuks. Hier kunnen kinderen met hun vriendjes en vriendinnetjes spelen. Elke maand is er een nieuw thema met veel verschillende creatieve, sportieve, uitdagende en interessante activiteiten en uitstapjes..

Houd je er juist van om lekker te relaxen en boekjes te lezen? Dat kan natuurlijk ook. De activiteiten bepalen we in overleg met jou.

Tijdens vakanties werken we met speciale vakantieprogramma’s. Je krijgt volop ruimte om van alles te kunnen ontdekken, passend bij jouw leeftijd. Op de BSO is het elke dag een feestje!

group
Algemene informatie
Ophalen & tijden
Pakketten & prijzen
Rekentool
Pedagogisch beleid
GGD

Contact en adres

Flevoweg 68
3891 CB Zeewolde
06-13613570 (voor contact met de groep van je kind)
0346-214323 (voor vragen over je nieuwe/bestaande contract of factuur)
info@topkids.nl
KvK nummer: 000053607643
LRK nummer: 180197587

Groepen

Op de BSO in Zeewolde worden kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar opgevangen na schooltijd én tijdens vakanties. Het is ook mogelijk om voorschoolse opvang af te nemen.

De BSO van Topkids Zeewolde is gevestigd in het schoolgebouw van basisschool ’t Wold. We bieden ook buitenschoolse opvang aan voor kinderen van basisschool de Regenboog. Opvang voor kinderen die op andere scholen in Zeewolde zitten is wellicht mogelijk, neem daarvoor contact op met ons om de eventuele mogelijkheden door te spreken. Het is ook mogelijk om voorschoolse opvang af te nemen.

Op onze Topkids BSO in Zeewolde hebben we plek voor 22 kinderen per dag.

Scholen:

  1. De Regenboog (alleen BSO)
  2. ’t Wold

Certificaat Klachtenvrij

Het kinderdagverblijf van Topkids Maartensdijk is klachtenvrij in 2022! Topkids heeft voor deze opvang locatie een certificaat gekregen van de geschillencommissie Kinderopvang.

Beoordeling VerbeterMeter

Tevreden klanten staan gelijk aan een goede dienstverlening. Wij meten continu de tevredenheid van onze ouders en verzorgers en maken daarvoor gebruik van de VerbeterMeter.

Beoordelingen via VerbeterMeter

Onze missie

Bij Topkids BSO Zeewolde vind je een veilige en vertrouwde omgeving waar jouw kind de ruimte krijgt om zijn/haar eigen talenten te ontdekken. Hierbij kijken we naar het kind als individu en begeleiden en stimuleren we de eigen ontwikkeling.

Over Topkids

Je bent nieuwsgierig hè ;-)

Wij snappen dat wel!

Wil je weten hoe gezellig onze BSO in het echt is? We zijn momenteel druk bezig om de vestiging te herinrichten, want alles krijgt een Topkids sausje én dat wordt me toch leuk! Op de foto’s zie je alvast hoe dat er ongeveer uit komt te zien. Mooi toch? Je bent natuurlijk alvast van harte welkom om een keer te komen kijken!

Direct inschrijven

Ons Topteam

Judith

Word jij onze nieuwe collega?Klik hier om te solliciteren
Wanneer voelde jij je weer kind?