Direct inschrijven Rondleiding plannen Inschrijven Rondleiding

BSO Zeewolde

Deze locatie heeft ook een kinderdagverblijf

Dit najaar open we onze buitenschoolse opvang in Zeewolde!

Op de Topkids BSO in Zeewolde is er geen tijd om je te vervelen. Bij deze ruim opgezette vestiging is een gezellige ruimte ingericht waar de kinderen met hun vriendjes en vriendinnetjes na schooltijd aan de slag kunnen met allerlei leuks! Met iedere maand een nieuw thema worden er ontelbaar veel verschillende creatieve, sportieve, uitdagende en interessante activiteiten en uitstapjes aangeboden. Tijdens vakanties werken we met speciale vakantieprogramma’s. Kinderen krijgen volop ruimte om van alles te kunnen ontdekken, passend bij hun leeftijd. Op de BSO is het elke dag een feestje!

 

group
Algemene informatie
Ophalen & tijden
Pakketten & prijzen
Rekentool
Pedagogisch beleid
GGD

Contact en adres

Flevoweg 68
3891 CB Zeewolde
036-5226991

info@topkids.nl
KvK nummer:
LRK nummer:

Groepen

Op de BSO in Zeewolde worden kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar opgevangen na schooltijd én tijdens vakanties. Het is ook mogelijk om voorschoolse opvang af te nemen.

De BSO van Topkids Zeewolde is gevestigd in het schoolgebouw van Basisschool ’t Wold. We bieden ook buitenschoolse opvang aan voor kinderen van basisschool de Regenboog. Opvang voor kinderen die op andere scholen in Zeewolde zitten is wellicht mogelijk, neem daarvoor contact op met ons om de eventuele mogelijkheden door te spreken. Het is ook mogelijk om voorschoolse opvang af te nemen.

Op onze Topkids BSO in Zeewolde hebben we plek voor 22 kinderen per dag.

Onze missie

Ons doel is om kinderen te verzorgen, begeleiden en stimuleren in een omgeving waarin zij zich veilig en vertrouwd voelen. Hierbij kijken we zoveel mogelijk naar het kind als individu met zijn/haar eigen talenten. Klik hieronder voor meer informatie!

Over Topkids

Je bent nieuwsgierig hè ;-)

Wij snappen dat wel!

Wil je weten hoe gezellig onze BSO in het echt is? We zijn momenteel druk bezig om de vestiging te herinrichten, want alles krijgt een Topkids sausje én dat wordt me toch leuk! Op de foto’s zie je alvast hoe dat er ongeveer uit komt te zien. Mooi toch? Je bent natuurlijk alvast van harte welkom om een keer te komen kijken!

Direct inschrijven

Ons Topteam

Word jij onze nieuwe collega?Klik hier om te solliciteren
Wanneer voelde jij je weer kind?