Het eerste échte kindcentrum in Soest

Wij zijn iets leuks begonnen: het eerste échte kindcentrum van Soest. Binnen dit kindcentrum bieden we verschillende kind gerelateerde praktijken onder één dak aan.

In ons ruime pand aan de Laanstraat 84 is op de begane grond ons kinderdagverblijf en BSO gevestigd.

Onze grote wens is om op de eerste verdieping (in totaal 700m2) ruimtes te verhuren aan kind gerelateerde bedrijven. Hierbij kan gedacht worden aan bijvoorbeeld een kinderfysiotherapeut, kinderpodoloog, huiswerkbegeleiding, ouder-kindyoga, muzieklessen, logopedie etc. etc.

Er is heel veel mogelijk in dit veelzijdige pand!

Samen staan we sterk

Ben jij op zoek naar een praktijk-/kantoorruimte en vind je het fijn om met andere collega’s uit het werkveld te kunnen sparren op jouw werkplek? Dan nodigen we je graag uit om onder het genot van een kop koffie kennis te maken en te kijken naar de mogelijkheden.

Geen permanente ruimte nodig maar liever een flexplek of vaste dagen in de week? Alles is bespreekbaar!

De beschikbare ruimtes

De ruimtes variëren van 12 m t/m 67,5 m2. Er is zelfs een compleet uitgeruste keuken van 79 m2 beschikbaar. Uiteraard is het ook mogelijk om meerdere ruimtes te huren.

De aangeboden ruimtes kunnen worden afgenomen voor een bepaalde tijd, maar ook willen wij de mogelijkheid bieden om flexibel af te nemen. Je kunt hierbij denken valt aan bijvoorbeeld een vaste dag of dagdeel in de week, maar je kunt je ook inroosteren via onze digitale kalender en de ruimtes per uur boeken.

Alle ruimtes zijn voorzien van airco en wifi en je kunt gebruik maken van de gezellige gemeenschappelijke ruimte waar je onder het genot van een kop koffie of thee kan sparren met je collega’s en kan lunchen.

De grote gemeenschappelijke ruimte van ruim 100 m2 is eventueel uit te bereiden naar 150 m2. Daarnaast beschikken we over een professionele keuken van 79 m2 welke ook te huur is. Beide ruimtes zijn uitstekend geschikt voor bijvoorbeeld het aanbieden van cursussen of andere bijeenkomsten in de avonden en weekenden.

Nog 3 stappen te gaan...

1. Stuur ons een bericht.

2. Laten we afspreken onder het genot van een kop koffie

3. Gefeliciteerd!

Waar wacht je nog op!

Neem contact op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

topkids