Alles onder één dak!

Wij gaan iets leuks beginnen in Soest: het eerste échte kindcentrum van Soest. In dit kindcentrum willen we alles onder één dak aanbieden. Topkids gaat natuurlijk de kinderopvang verzorgen, op de begane grond komen het kinderdagverblijf en de BSO. Nu lijkt het ons leuk om op de eerste verdieping, wat in totaal 700m2 is, te verhuren aan kind gerelateerde bedrijven. Hierbij kan gedacht worden aan kinder fysio, kinderpodoloog, huiswerkbegeleiding, kinder yoga, muzieklessen, logopedie. Kortom, er is heel veel mogelijk.

De ruimtes variëren van 12 m2, 25m2, 35 m2, 45 m2 65 m2 etc… Uiteraard is het ook mogelijk om meerdere ruimtes te huren. De aangeboden ruimtes kunnen vast afgenomen worden voor een bepaalde tijd maar ook willen wij de mogelijkheid bieden om flexibel af te nemen, soort van flexplekken. Te denken valt dan aan bijvoorbeeld een vaste dag of dagdeel in de week maar je kan je ook inroosteren op onze kalender waar de beschikbare plekken op vermeld staan, uurtje factuurtje. Alle ruimtes zijn voorzien van airco’s, internet en je kan gebruik maken van de gemeenschappelijke ruimte.

De gemeenschappelijke ruimte van ruim 100 m2 welke uitbreidbaar is naar 150 m2 met eventueel nog een professionele keuken van 80 m2 zijn ook te huur en zijn uitstekend geschikt om bijvoorbeeld cursussen te geven, ook eventueel mogelijk in de weekenden.

Ben jij iemand of ken jij iemand die een ruimte zoekt midden in Soest met parkeergelegenheid op eigen afgesloten terrein dan hoor ik het graag. Planning is om het eerste kwartaal van 2020 open te gaan. Stuur een mail naar Gilbert@topkids.nl